Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Apple este aproape de a deveni prima companie de un trilion de dolari
Apple, Alphabet și Microsoft au fost în cursa pentru prima companie care atinge valoarea de un trilion de dolari, iar câștigătorul deja se vede.

Cele trei companii au mers destul de aproape una de alta în ultimii ani, însă Apple a început să se distanțeze de ceilalți doi rivali și acum se îndreaptă, rapid și sigur, către valoarea de un trilion de dolari.

 

Acțiunile companiei au scăzut cu aproximativ 9% față de maximul din luna mai, de 156,1 dolari pe acțiune, însă analistul Wall Street, Brian White, spune că acest ușor declin apărut în ultima vreme nu reprezintă altceva decât o nouă oportunitate de a cumpăra acțiuni. Investitorii deja se concentrează pe viitorul iPhone 8 și pe lansarea acestuia, din toamnă.

 

White este de părere că Apple rămâne una dintre cele mai subapreciate companii listate la bursă, din întreaga lume, conform unei cercetări efectuate de acesta și distribuită clienților săi pe parcursul zilei de azi.

 

În acest document, se arată că rezultatele trimestriale ale Apple vor fi mai puțin importante în această vară, deoarece investitorii așteaptă iPhone 8. Alături de inițiativa de distribuție de capital și de inovațiile dezvăluite la WWDC, între altele, Apple rămâne extrem de subapreciată, în viziunea lui White, scrie macrumors.com.

 

Acesta a adăugat că următorul ciclu de iPhone va ajuta Apple să ajungă la prețul de 202 dolari pe acțiune, care s-ar traduce printr-o valoare a companiei de 1 trilion de dolari. Capitalizarea de piață actuală plasează compania la o valoare de 737 miliarde de dolari.

 

În luna mai, analistul Amit Daryanani de la RBC Capital Markets, afirma că Apple ar putea ajunge la această valoare în următoarele 12-18 luni, acesta mizând tot pe iPhone 8 ca important catalizator pentru acest drum.

sursă: playtech.ro
08.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Vlad Plahotniuc i-a convocat pe 400 cei mai importanţi oameni de afaceri din Moldova
07.07.17
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, fondată de liderul democrat Vlad Plahotniuc şi care a devenit unul dintre principalii "sfetnici" din umbră ai Guvernului în realizarea reformelor, a găzduit pe 6 iulie 2017, Forumul Economic pentru Dialog și Dezvoltare.Potrivit AOAM, reu...
VIDEO: De azi, Tany Vander este si femeie de afaceri. Vezi ce local de lux si-a deschis in capitala
07.07.17
Astazi Tany Vander are o zi importanta.Artista incepe sa scrie o noua pagina din cariera, de data asta in calitate de businesswoman. Cum arata noul local, vezi mai jos.
Ai susținut bacalaureatul? Află care sunt taxele de studii la universitățile din Moldova
06.07.17
Liceenii moldoveni au susținut deja examenul de bacalaureat, iar acum se află în febra pregătirilor pentru balul de absolvire. În același timp, mulți dintre absolvenții liceelor se gândesc la care dintre instituțiile de învățământ ar putea să depună actele pentru a-și c...
Dan Bălan a lansat o afacere în Chișinău?
05.07.17
Dan Bălan se pare că vrea să facă bani nu numai din muzică. Artistul și-ar fi deschis un restaurant de tip fast-food, cu livrare, în Chișinău.Este vorba de ”Bunica’s”, care se vrea ”un nou concept pe piața din Moldova”, potrivit descrierii de pe si...
Cum arată flota Fly One. Cât de vechi sunt aeronavele și cui, de fapt, aparțin
04.07.17
Compania aeriană Fly One ține prima pagină a portalurilor de știri în ultima perioadă, din cauza incidentelor în care a fost implicată și a criticilor care vin din partea pasagerilor.Ultimul incident care a implicat această companie a avut loc duminică, atunci când unul ...
Fii alături de noi!
Top