Fii alături de noi
Deja Îmi place!
BĂUTURA made in Romania care CUCEREȘTE EUROPA
Una dintre cele mai consumate băuturi răcoritoare din lume, are o nouă aromă care a fost creată în ţara noastră, iar acum va fi vândută şi în alte ţări din regiune.

Coca-Cola a lansat a lansat, la finele anului trecut, în România băutura cu aroma de lămâie verde, Coca-Cola Lime, ca urmare a  preferinţelor consumatorilor. Această variantă de Coca-Cola Lime a fost dezvoltată pentru România, la solicitarea echipei locale că răspuns la preferinţele consumatorilor români şi trendurilor curente de consum.

 

Băutura a avut un succes neaşteptat. Compania a rămas în scurt timp fără stoc şi a trebuit să accelereze producţia. 

 

“Coca-Cola Lime are o formulă unică, o reţetă creată în România, iar de două săptămâni se livrează şi în Polonia. Următoarea ţară unde va fi disponibilă este Bulgaria, dar testăm şi alte ţări”, a declarat Nicoleta Eftimiu, general manager Coca-Cola România şi Moldova. Coca-Cola Lime este îmbuteliată la fabrica din Ploieşti şi este disponibilă într-o gamă largă de ambalaje: sticlă NRGB de 250 ml, sticla RGB şi doza de 330 ml, precum şi la sticlele PET de 500 ml, 1,25 l şi 2 l.

 

„România este un hub de inovaţie pentru regiune, un alt exemplu fiind noua sticlă de Fanta şi identitatea vizuală. Acestea au fost create aici şi exportate în regiune”, a adăugat Eftimiu. 

 

Compania, care plăteşte anual taxe de 20 de milioane de euro la stat, şi-ar dori o infrastructură rutieră mai bună pentru a deveni şi mai competitivă.

 

Coca-Cola a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 500 de milioane de euro, în creştere cu 9% faţă de 2015. Coca-Cola are 70.000 de clienţi în ţara noastră, potrivit datelor companiei. 

sursă: capital.ro
18.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Doi români au pariat 80.000 de euro pe cel mai popular trend în fitness din lume. Au depăşit deja suta de abonaţi
18.05.17
Florin Darie şi Vlad Lecca, antreprenori cu experienţă în horeca, s-au cunoscut în urmă cu doi ani într-o sală de sport crossfit. Experienţa trăită şi oportunităţile prevăzute pe acestă nişă i-au determinat să parieze 80.000 de euro pe conceptul CrossFit, cea mai popul...
Premieră în cramele unuia dintre cei mai importanţi producători de vin din Moldova
18.05.17
Compania Bucium a lansat în această săptămână primele vinuri baricate. Produsele sunt suma cercetărilor şi investiţiilor din ultimii ani.Noi vinuri roşii înobilate în butoaie de stejar au fost lansate la Iaşi. Compania Bucium, cu o tradiţie de aproape 70 de ani, a...
Firma lui Plahotniuc nu va mai face afaceri pe banii statului
18.05.17
După ce acum 2 ani au dat mână liberă firmelor private de pază în prestarea serviciilor pentru instituțiile și companiile de stat, autoritățile s-au răzgândit. Ministerul de Interne vrea ca acestea să nu mai aibă acest drept, deoarece sărăcesc bugetul. Firma de pază cont...
Doi cercei cu diamante au fost vânduți cu peste 57 milioane de dolari
17.05.17
O pereche de cercei cu diamante s-au vândut la o licitație din Geneva pentru suma record de 57,4 milioane de dolari. Cei doi cercei cu diamante, supranumiţi ”Apollo” şi ”Artemis”, au aproape 16 carate, relatează BBC News.Licitația a fost organizată de casa Sotheby’s,...
Fii alături de noi!
Top