Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Companiile farmaceutice ascund adevărul despre o vitamină care ucide cancerul
În volumul său 'World Without Cancer ', autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, și anume proprietățile curative ale vitaminei B17, numită și laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter.

Este un fapt demonstrat: această substanță distruge repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informații despre vindecarea bolnavilor de cancer grație B17, precum și explicațiile științifice ale acțiunilor sale și ridică întrebarea 'De ce medicina convențională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înșelătoare?'.

 

Griffin susține că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convențională nu din rațiuni de ordin științific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic.

 

Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare și tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producția armatei de substanțe chimice destinate să lupte împotriva bolii.

 

Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.

 

Vitamina B17, care ucide cancerul, este conținută în special în sâmburii de caise. Aceștia au fost declarați oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani.

 

După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson și-a tratat cu succes pacienții cu acest remediu și l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.

 

Amigdalina se găsește în sâmburii de caise, migdale, vișine, piersici, prune și mere, precum și în semințele de mere, sorg, mei, semințe de in, linte, unele soiuri de fasole și struguri.

 

De asemenea, în unele plante și multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentație.

 

Modul actual de viață ne face să consumăm produse din făină rafinată, mult zahăr, ulei de gătit și alte produse industriale și procesate, în timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul nostru.

 

Bunicii noștri au mâncat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un eveniment rar.

 

Ei consumau fructe uscate, pâine din făină brută și chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să știe, la vitaminele necesare pentru o viață sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).

 

Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroși savanți susțineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susține autorul volumului menționat.

 

Potrivit acestuia, giganții farmaceutici, precum și Ministerul Sănătății al SUA au exercitat presiuni uriașe asupra Direcției de control pentru calitatea alimentelor și medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informațiile atașate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum și vânzarea unor categorii de fructe proaspete și sâmburi de caise.

 

Tactica mai includea răspândirea de zvonuri că sâmburii de caise și de migdale conțin cianură și că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le mănâncă.

 

Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză până în zilele noastre, chiar dacă a consumat în cantități mari sâmburi de caise sau migdale, scrie Edward Griffin în volumul său.

sursă: agerpres.ro
08.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Apple este aproape de a deveni prima companie de un trilion de dolari
08.07.17
Apple, Alphabet și Microsoft au fost în cursa pentru prima companie care atinge valoarea de un trilion de dolari, iar câștigătorul deja se vede.Cele trei companii au mers destul de aproape una de alta în ultimii ani, însă Apple a început să se distanțeze de ceil...
Vlad Plahotniuc i-a convocat pe 400 cei mai importanţi oameni de afaceri din Moldova
07.07.17
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, fondată de liderul democrat Vlad Plahotniuc şi care a devenit unul dintre principalii "sfetnici" din umbră ai Guvernului în realizarea reformelor, a găzduit pe 6 iulie 2017, Forumul Economic pentru Dialog și Dezvoltare.Potrivit AOAM, reu...
VIDEO: De azi, Tany Vander este si femeie de afaceri. Vezi ce local de lux si-a deschis in capitala
07.07.17
Astazi Tany Vander are o zi importanta.Artista incepe sa scrie o noua pagina din cariera, de data asta in calitate de businesswoman. Cum arata noul local, vezi mai jos.
Ai susținut bacalaureatul? Află care sunt taxele de studii la universitățile din Moldova
06.07.17
Liceenii moldoveni au susținut deja examenul de bacalaureat, iar acum se află în febra pregătirilor pentru balul de absolvire. În același timp, mulți dintre absolvenții liceelor se gândesc la care dintre instituțiile de învățământ ar putea să depună actele pentru a-și c...
Dan Bălan a lansat o afacere în Chișinău?
05.07.17
Dan Bălan se pare că vrea să facă bani nu numai din muzică. Artistul și-ar fi deschis un restaurant de tip fast-food, cu livrare, în Chișinău.Este vorba de ”Bunica’s”, care se vrea ”un nou concept pe piața din Moldova”, potrivit descrierii de pe si...
Fii alături de noi!
Top