Fii alături de noi
Deja Îmi place!
FOTO, VIDEO: Miliardar rus, proprietarul celui mai mare iaht din lume: Cum arată super-iahtul cu 8 etaje și stâlpi mai înalți decât Big Ben
Cel mai mare iaht din lume, cu stâlpi mai înalți decât Big Ben, construit în Germania pentru un miliardar rus, a ajuns în apele Gibraltar, unde este testat cu câteva săptămâni înainte de a fi predat proprietarului – miliardarul rus Andrei Melnicenko.

Atunci când banii nu sunt o problemă, plăteşti pentru a fi în top. Astfel a procedat şi miliardarul rus Andrei Igorevici Melnicenko, scrie Daily Mail. Ambarcațiunea construită pentru el are 140 de metri lungime și trei catarge înalte de 90 de metri. Iahtul are opt etaje și o punte de observaţie submarină.

 

Construcția lui a început în urmă cu 3 ani, la un șantier naval din Germania, iar costul total va atinge 400 de milioane de dolari. Cel mai mare Super-Iaht din lume este deja operaţional din punctul de vedere al navigaţiei, dar amenajarea interioarelor va mai dura câteva săptămâni.

 

Conform sursei citate, lungimea acestui iaht ajunge la 142 de metri, iar înălțimea catargelor depășește 90 de metri. Nava are 8 punți și trebuie să aibă un echipaj de 54 de persoane.

 

Andrei Melnicenko este un om de afaceri şi miliardar rus. Averea sa este estimată la 9,2 miliarde de dolari. În anul 2015 el a ocupat poziţia 97 în topul Forbes al miliardarilor, ocupând poziţia a 9-a în Rusia.

 

03.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top