Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Hyundai i20 Active - mic la stat, mare la sfat
Hyundai continuă să surprindă concurenții din industria auto cu modele care se pliază pe așteptările clienților. Varianta „Active” a micului i20 țintește șoferii care doresc să iasă în evidență

Modelul de clasă mică al coreenilor de la Hyundai, i20, are un succes invidiat de mulţi. În Europa a fost comercializat în aproape 100.000 de exemplare doar anul trecut, iar creşterea cu 8,6% a pus în gardă vedetele pieţei – Renault Clio, Volkswagen Polo, Ford Fiesta sau Opel Corsa.

 

Pe piaţă, modelul se află pe locul opt în segment, depăşind vehicule mult mai cunoscute precum Peugeot 208 sau Toyota Yaris. În acest context, includerea în ofertă a unei variante cu dotări de top şi un aspect exterior care induce ideea de sportivitate şi capacităţi off-road a venit în întâmpinarea clienţilor care îşi doreau un vehicul cu dimensiuni reduse dar erau nemulţumiţi de „cuminţenia” modelelor de pe piaţă.

 

Și, aşa cum Dacia a înregistrat în succes neaşteptat cu varianta Stepway a lui Sandero, Hyundai mizează cu Active pe o reacţie asemănătoare a clienţilor. Culmea, în acest an, chiar şi Ford pare a căuta cumpărători în aceeaşi zonă odată cu lansarea pe piaţă a modelului Fiesta Active. Fără a dori să dăm naştere unor interpretări răutăcioase, nu ne putem opri să remarcăm că, pe lângă asemănările evidente dintre unele modele Hyundai şi Ford, în cazul variantelor crossover ale modelelor de clasă B până şi numele este identic. Și nu coreenii sunt cei care au ajuns pe piaţă mai târziu!

sursă: capital.ro
07.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top