Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Jurnal TV revine! Relansarea postului de televiziune va avea loc pe 5 martie
Jurnal TV revine! Relansarea postului de televiziune va avea loc pe 5 martie, ziua în care Jurnal TV împlineşte şapte ani de activitate. Anunţul a fost făcut de fondatorul Jurnal Trust Media, jurnalistul Val Butnaru.

Se întâmplă după ce administraţia trustului a anunţat, începând cu 16 ianuarie, modificarea grilei de emisie din cauza atacurilor la care a fost supusă instituţia de-a lungul activităţii sale şi care s-au înteţit în ultima perioadă, culminând cu rezilierea unilaterală şi necondiţionată a contractului de locaţiune de către proprietarul în care Jurnal TV îşi avea sediul de şapte ani.

Pe 5 martie, prima emisiune va fi pusă pe post la ora 14.00, aceasta fiind Cabinetul din Umbră. „În cadrul Cabinetului din Umbră, prima emisiune specială din acea zi, voi răspunde la mai multe întrebări întâlnite pe Facebook şi nu numai”, a declarat Val Butnaru.

„Vor urma ediţii speciale ale emisiunilor: Acasă Devreme, Popcorn Show la Jurnal FM (o premieră!), Veranda, Ştiri, Ora expertizei, Ora de Ras!”, a adăugat Val Butnaru.
 

Detalii citește aici 

sursă: jurnal.md
20.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top