Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Un bărbat a rămas fără un miliard de ruble de pe conturile unei bănci.
La Moscova, un client al băncii „Peresvet”, al cărui acţionar-cheie este Biserica Ortodoxă Rusă, a anunţat despre dispariţia unui miliard de ruble de pe conturile sale. Banii, care erau depozitaţi în ruble, dolari şi euro, au dispărut fătă urmă.

Life.ru scrie că bărbatul avea în conturi 10 milioane de dolari şi 6 milioane de euro. Frauda s-a descoperit atunci, când bărbatul a vrut să ridice o anumită sumă din economiile depozitate în instituţia financiară. Acesta a depus o plângere la Poliţie.

 

Milionarul le-a povestit oamenilor legii că şi-a deschis cont în banca „Peresvet” în anul 2015. În 2017, acesta a dorit să folosească o parte din sumă, dar a constatat că cineva i-a golit conturile.

Bărbatul jefuit a declarat Poliţiei că bănuieşte că în fraudă sunt implicaţi angajaţii băncii.

 

Poliţiştii au pornit dosar penal, iar primele constatări arată că au fost falsificate mai multe documente şi ordinul de încasare în numerar a banilor.

 

Banca ortodoxă „Peresvet” se implică activ în acţiuni de caritate şi de dezvoltare spirituală în Rusia. Life.ru scrie că în ultimul timp, aaceasta început să aibă faima de „bancă problematică”, după ce a avut probleme cu plata de credite.

sursă: moldova.org
13.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top