Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Victoriabank ramâne fără președinte
Victoriabank, cea de a treia ca mărime bancă din Republica Moldova rămâne deja de cinci luni şi ceva fără președinte. Motivele rămân incerte.

Consiliul de Administrație al Victoriabank a decis încă în octombrie 2016, desemnarea în calitate de Președinte al Comitetului de Direcție a lui Corneliu Ghimpu, care din 2009 ocupă funcția de prim-vicepreședinte al băncii.

 

Însă Banca Naţională (BNM) încă nu a aprobat candidatura lui Ghimpu în această funcţie. Acest lucru a fost confirmat de serviciul de presă al BNM.

 

BNM a verificat Victoriabank

 

Motivele acestei tergiversări nu au fost precizate. În acelaşi timp din cauza blocajului de la BNM, nu a fost desemnată nici persoana care îi va lua locul lui Corneliu Ghimpu, în postul de prim-vicepreședinte al băncii.

 

Victor Ţurcan, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Victoriabank are o explicaţie.

 

Continuarea citește aici

 

27.03.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Sute de puturi ar putea fi forate pe teritoriul Moldovei. Miza sunt 100 milioane de barili de petrol
27.03.17
Conducerea Frontera Resources International, firma cu care Guvernul de la Chisinau a semnat un acord de concensiune privind explorarea si dezvoltarea hidrocarburilor in sudul tarii, promit investitii de sute de milioane de dolari."Noi vanam aici un volum de peste 100 de milioane de baril...
SUPORT | Programul IFAD VI oferă posibilități atractive de finanțare pentru agricultorii moldoveni
26.03.17
Agricultorii moldoveni pot beneficia de oportunitățile de finanțare în cadrul celui de-al șaselea program IFAD, care va fi implementat pînă în anul 2020 și are un buget de peste 26 milioane de dolari. Acesta oferă finanțare la o rată atractivă, precum și posibilitatea de a ...
Fii alături de noi!
Top