Fii alături de noi
Deja Îmi place!
O femeie casnică a devenit milionară din… plictiseală. Povestea ei este INCFREDIBILĂ
Drumul de la casnică la milionară nu a fost lung pentru o femeie. Melita Hunter era o simplă casnică, din Australia. A ajuns în anul 2004 în Cambogia împreună cu soțul ei, care a primit un loc de muncă în această ţară. Planificau să rămână pentru maximum un an, însă lucrurile au luat o turnură neobişnuită.

Odată ajunși acolo, Melita se plictisea de moarte în casă. Era singură, soțul muncea. Moment în care a început să exploreze frumusețile Cambogiei. La mai puțin de un an, ea a hotărât să cumpere o insulă pustie pentru suma de 15,000 de dolari. A amenajat-o și s-a transformat în destinația vieții ei.

 

”Unul din lucrurile pe care le-am vrut foarte mult atunci când am descoperit insula și ne-am îndrăgostit de ea atât de mult încât am vrut să împărțim asta cu alții și știam că prin turism putem realiza o dezvoltare durabilă prin care am putea aduce oameni din jurul lumii să vină și să vadă cât de special și frumoasă a fost această parte a Cambogiei”.

 

Conceptul lor este unul deosebit. Nu există absolut nimic care să perturbe natura și mediul înconjurător. Mai exact, imobilele au fost construite cu materiale naturale, iar bucătăria este una tradițională, sănătoasă, unde alimentele nocive nu au loc. Prețul unei nopți în raiul bio este de aproximativ 900 de dolari. Ei nu au adus doar o idee nouă de afaceri. Au creat locuri de muncă pentru localnici. Mai mult, Melita investește profitul în acțiuni caritabile.

sursă: tvhappy.ro
18.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top