Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Biruința noastră va fi îngropată în Orășelul Victoriei
Orășelul Victoriei e locul unde noi, cei mulți și cei proști, ne vom îngropa, pentru a cîta oară! speranțele de mai bine. Cei din Orășelul Victoriei vor fi groparii Biruinței noastre. Ne referim la biruința noastră asupra noastră, căci, dacă stăm și socotim atent, constatăm că din anul 1990 și pînă în prezent noi, moldovenii, ne învingem și ne tot învingem victorios pe noi înșine, ascultîndu-i pe cei care se mută de pe scenă la putere ca să fure Bugetul.

Ne-am expus tranșant pe marginea mișcării ”DA”. Băieți inimoși acolo, în stare să-și rupă cămașa de pe dînșii, numai că e putredă cămașa lor și va pîrîi ușor, deci vor mima efortul. Ca să încheiem cu da-da-iștii: la urmă cînd li se termina benzina venită din Germania, ei, avani cum sînt, au să arunce cu pietre din urma trenului care nu s-a oprit în gară, să-i ducă nu în Europa, dar la furat bugetul.

 

Totuși pe ambele mișcări le leagă un vechi cuvînt grecesc: kryptós. În traducere, el înseamnă ascuns. Ambele își ascund adevăratele scopuri.

 

La DA în stradă stă mult popor, iar pe la microfoane - unioniști care mai de care: Dolganiuc, Mocanu, Năstase, Boțan, Cheianu etc., etc. Unii dintre ei, chiar și decorați de statul român pentru succesele obținute în lupta de lichidare a Moldovei noastre ca stat.

 

Oamenii din piață sînt hămesiți de foame și crunt loviți de nedreptăți, iar cei de pe scenă, rîd de ei în sinea lor, fiindcă vor să pună mîna pe buget și să demoleze ce-a mai rămas de demolat în Republica Moldova, ca să poată transmită țara-ruină celor înfometați de pămînturi străine.

 

Oamenii din Piața vor bunăstare prin edificare, cripto-unioniștii de la microfoane, vor lichidare prin ruinare.

 

Murdari, perverși Dadaiștii, căci îi au de proști pe cei adunați în piață și care sinceri cred că cei de la microfoane luptă cu criminalii de la putere. De fapt, Ei cu Microfonul freacă Hegemonul.

 


HOTELUL PREZIDENT LUPTĂ CU PREZIDENTUL TIMOFTI


 

 

Mișcarea dlui Dodon e fariseică. Din simplu motiv că Tata-mare, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2003, a făcut caca în pantaloni, cînd i s-a comunicat că din luna iulie stă goală și tristă celula închisorii din Dublin în care a vegetat ex-premierul ucrainean Pavel Lazarenko.

 

Iar după ce și-a spălat în mod cripto lenjeria de corp, dl Voronin a devenit peste zi proeuropean convins. Dacă-i studiem biografia actualului mare pro-rus Dodon, observăm că el a depus mari eforturi, împreună cu dna Greceanîi a luptat ca un zmeu contra rușilor, deoarece în mai 2005 vedem că deținea funcția de viceministru al economiei și comerțului în guvernul antirusesc al dlui Voronin, iar în guvernul Greceanîi din 2008 aflăm că Igor Dodon a fost numit în funcția de prim-viceprim-ministru și ministru al economiei și comerțului în alt guvern antirusesc promulgat de Voronin.

 

 

Igor Dodon este un produs sui-generis al Prostiei rusești. E de ajuns să-i spui rusului că ”eu îs cu tine” și rusul imediat te strînge în brațe de bucurie. L-a strîns în brațe și pe Voronin, nu? Acum se trage de mînă cu Igor Dodon, care visează să pună mîna pe buget, nici pe departe să fericească poporul.

 

De la patriotismul său aduce a parfum ieftin de tripou francez. Pentru că patriotismul său nu e firesc, e contrafăcut și e forțat, e mai mult grimasă. Îl folosește de nevoie, ca calicul bățul cu clenci. Moldova n-are nevoie de patrioți neciopliți, ci de patrioți rafinați, care ar putea ușor neutraliza infantilismul unionist.

 

Sînt absolut sigur, că în cazul în care Igor Dodon ar prelua puterea – va pune mîna pe buget! - el ar schimba repede macazul, precum Vladimir Voronin în noaptea de 25 noiembrie 2013, fiindcă el însuși este un produs oligarhic. Oligarhul luptă cu oligarhii!

 

 

Hotelul ”Prezident” luptă cu prezidentul Timofti. Dl Dodon e un fel de Iurie Roșca наоборот. Roșca i-a tuns pe români, Dodon îi rade pe ruși, pînă i se va explica într-o sară, tîrziu, că nu doar în Irlanda există un oraș Dublin, ci și în California, SUA…

 

Din cele scrise mai sus se vede clar ce e cu acest Orășel al Victoriei: e locul unde noi cei mulți și cei proști ne vom îngropa, pentru, a cîta oară! speranțele noastre de mai bine. Biruința noastră asupra noastră, căci, dacă stăm și socotim mai bine, constatăm că din anul 1990 pînă în prezent noi, moldovenii, ne învingem și ne tot învingem pe noi înșine.

 

26.09.15
Viorel Mihail
îmi place
distribuie
Altele
De ce plîng chitarele
22.09.15
publicat de Vsevolod Ciornei
În timp ce noi sărbătoream cu voioşie şi înflăcărare la grătare o independenţă care ne-a căzut pe neprins de veste în curte ca un meteorit (deşi acum, peste decenii, mulţi îşi amintesc cu cîtă încrîncenare au luptat pe baricade pentru sinestătătornicie) şi o limb...
Mulţumescu-ţi ţie, dragă Românie!
22.09.15
publicat de Viorel Mihail
Există adevăruri pe care trebuie să le spunem. Căci trăim în libertate, nu? Scriind minciuni, am păcătui în fața lui Dumnezeu. De aceea, trebuie să recunoaștem că în ultima vreme, odată cu plecarea lui Băsescu de la Cotroceni (chiar ceva mai înainte), România a început...
Gîndirea defect. De cine rîdeți, dle ambasador?
15.09.15
publicat de Viorel Mihail
Mă postez, probabil, pe un spațiu nemeritat, precum s-a exprimat cîndva un fost turnător sovietic, azi - demnitar de stat moldovenesc în țara vecină și pr'etenă. Dar nu pot lăsa goală această coloniță în lipsa celui care trebuie s-o completeze. Asta-i viața, dragă tu...
Doamna Merkel pregătește vapoarele
11.09.15
publicat de Viorel Mihail
Noi încă la începutul acestui an (a se vedea “Săptămîna” din 16 ianuarie curent) am arătat calea de soluționare a problemei: ţări precum Anglia, Franța, Olanda, Belgia etc. să înapoieze măcar o parte din cele furate fără pic de milă, fără jenă și fără socoteal...
Fii alături de noi!
Top