Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Ioniţă va plăti scump. Vlad Filat, în afara oricăror suspiciuni în afacerea BEM.
La Făleştii Noi este o seră. E a lui Filat”. La Anenii Noi este un hotel. ”E a lui Filat”. La Banca de Economii nişte băieţei au furat o sumă mare de bani. ”Filat e organizatorul”.

O companie internaţională a efectuat o revizie la Bancă. Numele lui Filat nu figurează printre profitori. De unde: Filat, în afara oricăror suspiciuni. 

 

Filat, fiind cel mai haţachiu, cel mai văzut, imediat devine obiectul care provoacă invidii. Şi iată acum, după raportul Kroll, se ştie un lucru: nu Filat a furat cuşma; Filat e cel căruia i s-a furat cuşma. Filat nu e cheie de biserică şi în timpul apropiat vom încerca să analizăm calitatea pîrtiei pe care Filat s-a dat cu schiurile din urma lui Schumacher.

 

Dar haideţi să ne privim şi pe noi înşine ceva mai critic: Poate spune cineva că e curat ca lacrima Maicii Domnului şi că poate ridica piatra de jos ca s-o arunce în femeia păcătoasă? 

 

Acum, cel care a împlut lumea cu minciuni, dl Ioniţă, va trebui să plătească scump, pînă la ultima copeică, pentru defăimarea nefondată a dlui Filat. (Între paranteze fie spus: Filat ar trebui să ne mărturisească: a fost sau n-a fost informat la timp că Ioniţă e un tip şuios?) 

20.05.15
Viorel Mihail
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top