Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Ioniţă va plăti scump. Vlad Filat, în afara oricăror suspiciuni în afacerea BEM.
La Făleştii Noi este o seră. E a lui Filat”. La Anenii Noi este un hotel. ”E a lui Filat”. La Banca de Economii nişte băieţei au furat o sumă mare de bani. ”Filat e organizatorul”.

O companie internaţională a efectuat o revizie la Bancă. Numele lui Filat nu figurează printre profitori. De unde: Filat, în afara oricăror suspiciuni. 

 

Filat, fiind cel mai haţachiu, cel mai văzut, imediat devine obiectul care provoacă invidii. Şi iată acum, după raportul Kroll, se ştie un lucru: nu Filat a furat cuşma; Filat e cel căruia i s-a furat cuşma. Filat nu e cheie de biserică şi în timpul apropiat vom încerca să analizăm calitatea pîrtiei pe care Filat s-a dat cu schiurile din urma lui Schumacher.

 

Dar haideţi să ne privim şi pe noi înşine ceva mai critic: Poate spune cineva că e curat ca lacrima Maicii Domnului şi că poate ridica piatra de jos ca s-o arunce în femeia păcătoasă? 

 

Acum, cel care a împlut lumea cu minciuni, dl Ioniţă, va trebui să plătească scump, pînă la ultima copeică, pentru defăimarea nefondată a dlui Filat. (Între paranteze fie spus: Filat ar trebui să ne mărturisească: a fost sau n-a fost informat la timp că Ioniţă e un tip şuios?) 

20.05.15
Viorel Mihail
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
Test: Dacă reușești să-l rezolvi, ești un GENIU! Ce cifră lipsește?
Este simplu, dar cu toate astea, pe mulți i-a pus în dificultate! Te provocăm să rezolvi și tu acest test, pentru care nu ai nevoie decât de atenție la detalii și de un spirit de observație ridicat.…
Dodon vrea să ANULEZE examenele de Bacalaureat! Ce propune în schimb
Președintele Igor Dodon nu renunță la ideea sa din campania electorală cu privire la anularea examenelor de Bacalaureat și propune la transformarea acestora într-o chestiune opțională, pentru a…
ȘOCANT! Un parlamentar rus a fost omorât în plină zi, la Kiev, după ce părăsise Rusia!
Un parlamentar rus care a fugit din Moscova temându-se pentru viaţa sa, a fost împuşcat mortal în capitala ucraineană Kiev, în plină zi. Denis Voronenkov depusese mărturie împotriva fostului…
Moldovenilor, bucurați-vă! Înregistrarea automobilelor cu numere străine cu reducerea de 70 procente este posibilă pînă la 1 iunie.
Власти решили продлить срок еще на 3 месяца, чтобы все точно успели.Правительство решило дать водителям еще один…
VIDEO: Scântei și replici dure la ședința CSJ. Magistrații, acuzați că sunt ”niște penali după care plânge pușcăria”
Ședința Curții Supreme de Justiție unde joi, 23 martie, se examinau cererile de contestare a legalității numirii lui Eduard Harunjen în funcția de Procuror General, s-a soldat cu replici dure între…