Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Codurile SECRETE care te ajută să afli dacă ești SPIONAT prin telefonul mobil
O serie de coduri secrete vă pot ajuta, în condițiile în care există suspiciuni legate de securitatea telefonului dvs mobil. Tastând aceste coduri puteți afla dacă sunteți urmărit prin intermediul gadgetului pe care îl aveți în buzunar.

Publicația Brightside a făcut publice mai multe astfel de coduri, foarte utile pentru telefonul dumneavoastră. Unele dintre ele, utilizate cu ajutorul unor aplicații, vă pot dezvălui dacă există cineva care vă urmărește locația.

 

Astfel, pentru a determina dacă sunteți urmărit, aveți nevoie de aplicația NetMonitor și să tastați unul dintre următoarele coduri: - pentru iPhone: * # 12345 # 3001 * - pentru Android: * # * # 4636 # * # * sau * # * # 197328640 # * # *.

 

Sunt câțiva pași care trebuie urmați pentru a putea determina cu exactitate dacă sunteți urmăriți prin intermediul telefonului mobil:

 

Pasul 1. Mergeți la secțiunea UMTS mediu mobil, apoi UMTS RR info, și scrie toate numerele de sub ID — ul celulei. Acestea sunt numerele stațiilor de bază aflate în preajmă. Telefonul se va conecta în mod implicit la stația care emite cel mai bun semnal.

 

Pasul 2. Revin-o la meniul principal și fă clic pe fila Informații MM, apoi pe servire PLMN. Notați numerele afișate mai jos de Local Area Code (LAC).

 

Pasul 3. Cu ajutorul acestor două numere și a unui site obișnuit (a patra filă din stânga), puteți determina locația pe hartă a stației de bază la care telefonul este conectat. Stațiile suspecte sunt în general cele mobile — acestea ar putea fi amplasate într-un camion sau un autobuz mic, cu o antenă mare deasupra. Aceste tipuri de vehicule sunt folosite la concerte și/sau în locuri în care acoperirea la internet este slabă. Dacă exista una dintre ele din apropiere, aparent fără nici un motiv logic, si telefonul dvs. e conectat la ea, atunci e posibil sa fiți urmărit-spionat.

sursă: evz.ro
01.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
VIDEO: Şi-a făcut maşina visurilor sale: A transformat un Mercedes-Benz W221 într-un W222
28.04.17
Un bărbat din oraşul ucrainean Jitomir, proprietar al unui Mercedes-Benz S-Class în caroserie W221, a decis să-şi transforme sedanul pentru ca vizual să fie asemănător cu un model în caroserie W222. Întreg procesul l-a dezvăluit într-un jurnal pe forumul Drive2.Entuziastul a ...
VIDEO: Soldatul-robot este noua creatie ruseasca. Conduce masini, trage cu pistolul si poate face si flotari
28.04.17
Un robot care stie sa faca de toate a fost promovat intr-un video publicat de o fundatie de cercetare din Rusia.Masinaria umanoida poate conduce un autoturism, poate face flotari, si imita miscarile unei alte persoane.   In imaginile publicate pe o retea de socializare apare singu...
HARTĂ INTERACTIVĂ: Cum ar arăta Moldova dacă nivelul Mării Negre s-ar ridica cu până la 60 de metri
25.04.17
Potrivit Flood.Fire Tree dacă nivelul Mării Negre s-ar ridica cu 7 metri, atunci Cahul ar putea deveni port maritim. Iar dacă se ridică cu 60 de metri, Tiraspolul ar fi sub apă.Vă lăsăm să vă jucați și voi și să experimentați.
VIDEO: Cum ar arăta Pământul dacă toată gheaţa de pe suprafaţa lui s-ar topi
25.04.17
Foarte multe efecte ale schimbărilor climatice sunt ireversibile. Nivelul mărilor şi oceanelor creşte de la an la an, iar oficialităţile care se ocupă de studierea acestor modificări ale climei estimează că aceste cote ar putea să se ridice cu cel puţin un metru până la fin...
Parolele Wi-Fi din aeroporturile lumii
24.04.17
Сохраните себе эту ссылку, пусть она всегда будет под рукой во время планирования путешествий.Все путешественники сталкиваются с тем, что в аэропорту х...
Fii alături de noi!
Top