Fii alături de noi
Deja Îmi place!
VIDEO: Şi-a făcut maşina visurilor sale: A transformat un Mercedes-Benz W221 într-un W222
Un bărbat din oraşul ucrainean Jitomir, proprietar al unui Mercedes-Benz S-Class în caroserie W221, a decis să-şi transforme sedanul pentru ca vizual să fie asemănător cu un model în caroserie W222. Întreg procesul l-a dezvăluit într-un jurnal pe forumul Drive2.

Entuziastul a încercat să facă o copie a maşinii din imaginea de jos şi putem spune că acest lucru i-a reuşit aproape în totalitate. Sedanul său are doar mici diferenţe de ordin estetic.

 

Iată o scurtă poveste a automobilului său pe care a relatat-o în jurnal şi care a fost foarte apreciată de internauţi:

 

„Mereu mi-am dorit un Mercedes-Benz în caroserie W221. Anterior m-am plimbat cu astfel de maşini, ale prietenilor mei, şi mi-a plăcut S-Class. Mi-a plăcut confortul, modul său de rulare, izolarea fonică şi multe alte lucruri interesante.

 

Între timp mi-am permis să-mi cumpăr şi eu un astfel de automobil, produs în anul 2006, în versiune Long, cu habitaclu tapiţat cu piele neagră şi motor de 3.5 litri sub capotă. Poate unii se vor întreba de ce 3.5 litri? Răspunsul este simplu: consum mai mic şi dinamică pe măsură. O instalaţie de gaz nu vreau să îi pun.

 

Uneori îl dădeam în chirie la nunţi, însă se preferau maşini de culoare albă. Atunci mi-a şi venit ideea să-mi transform maşina în stilul unui W222 AMG şi să-l vopsesc în alb”.

 

Până în prezent nimeni nu i-a spus ucraineanului că ceea ce a făcut este un fals, un produs contrafăcut, ci din contra tuturor le-a plăcut.

 

Mai mult, bărbatul mai dezvăluie că l-a scos la vânzare pentru a vedea reacţia oamenilor şi respectiv a fost contactat de multe persoane cointeresate.

 

După cum am menţionat, automobilul a fost produs în anul 2006, însă a fost cumpărat în 2016. Sub capotă se află un motor de 3.5 litri care produce 280 de CP şi este cuplat la o transmisie automată. Tracţiunea este pe puntea din spate.

 

Tot procesul de transformare l-a costat în jurul a 15.000 de dolari.

 

Cum a fost maşina:

 

 

 

Cum e acum:

 

 

 

sursă: autoblog.md
28.04.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
VIDEO: Soldatul-robot este noua creatie ruseasca. Conduce masini, trage cu pistolul si poate face si flotari
28.04.17
Un robot care stie sa faca de toate a fost promovat intr-un video publicat de o fundatie de cercetare din Rusia.Masinaria umanoida poate conduce un autoturism, poate face flotari, si imita miscarile unei alte persoane.   In imaginile publicate pe o retea de socializare apare singu...
HARTĂ INTERACTIVĂ: Cum ar arăta Moldova dacă nivelul Mării Negre s-ar ridica cu până la 60 de metri
25.04.17
Potrivit Flood.Fire Tree dacă nivelul Mării Negre s-ar ridica cu 7 metri, atunci Cahul ar putea deveni port maritim. Iar dacă se ridică cu 60 de metri, Tiraspolul ar fi sub apă.Vă lăsăm să vă jucați și voi și să experimentați.
VIDEO: Cum ar arăta Pământul dacă toată gheaţa de pe suprafaţa lui s-ar topi
25.04.17
Foarte multe efecte ale schimbărilor climatice sunt ireversibile. Nivelul mărilor şi oceanelor creşte de la an la an, iar oficialităţile care se ocupă de studierea acestor modificări ale climei estimează că aceste cote ar putea să se ridice cu cel puţin un metru până la fin...
Parolele Wi-Fi din aeroporturile lumii
24.04.17
Сохраните себе эту ссылку, пусть она всегда будет под рукой во время планирования путешествий.Все путешественники сталкиваются с тем, что в аэропорту х...
Descoperire ULUITOARE! Specialiștii NASA sunt în extaz! Ce a fost descoperit pe o planetă
21.04.17
O exoplanetă care orbitează o pitică roşie la 40 de ani lumină de Terra poate câştiga titlul de „cel mai bun loc din afara sistemului solar pentru căutarea semnelor vieţii”. Utilizând instrumentul HARPS al ESO şi alte telescoape, astronomii au descoperit un „super-Pămâ...
Fii alături de noi!
Top