Fii alături de noi
Deja Îmi place!
7 semne psihologice care îţi confirmă că un bărbat este atras de tine
Gesturile şi atitudinea trădează ceea ce se ascunde în spatele cuvintelor unei persoane. Pentru a-ţi da seama dacă un bărbat este atras de tine, acordă atenţia necesară gesturilor acestuia.

 

Pentru a îţi da seama dacă un bărbat este atras de tine nu trebuie să-l întrebi direct sau să încerci să ghiceşti acest lucru.

 

Observă postura acestuia. Indiferent de ce spune o persoană, gesturile fizice pot dezvălui cu adevărat intenţiile pe care le are.

 

Bright Side a realizat o listă a semnelor care pot trăda sentimentele unei persoane:

Îşi aşează părul când te vede

 

În acest fel, oamenii încearcă să-şi crească nivelul de încredere. Când vedem o persoană atractivă, încercăm instinctiv să ne dezmorţim, făcând involuntar gesturi precum rearanjarea părului. Această regulă este valabil şi pentru femei.

 

Îşi poziţionează mâinile în apropierea taliei

Dacă un bătbat îşi ţine mâinile aproape de mijloc, este un semnal foarte clar că încearcă să îşi demonstreze puterea. Acelaşi lucru este valabil şi când îşi poziţionează picioarele larg în exterior, atunci când stă jos.

 

„Se umfă în pene“

Multe păsări de sex masculin, atunci când luptă pentru câştigarea unei femele, utilizează tehnica aspiraţiei, „umflându-se în pene“. Fac acest lucru pentru a părea cât mai mari posibil. Atunci când o persoană face un gest similar în momentul în care este în apropierea unei femei se datorează aceluiaşi instinct.

 

Adoptă o postură deschisă

În situaţii sociale, vom adopta în mod subconştient o mai mare deschidere pentru persoanele pe care le găsim atrăgătoare. Acordaţi atenţie modului în care ţine picioarele. Uitaţi-vă în ce direcţie sunt îndreptate vârfurile. Cei mai mulţi oameni nu observă că stau îndreptaţi către persoana care le stârneşte interesul.

 Vorbeşte cu o mai mare elocvenţă

Probabil ştii ce se întâmplă în acele momente în care un om devine mai vorbăreţ când apari în câmpul său vizual. Acesta este un indiciu că el vrea să te impresioneze.

 

Îţi copiază postura

Atunci când vezi că bărbatul de lângă tine îţi copiază gesturile şi postura este semn că încearcă să te înţeleagă şi să găsească ceva comun cu tine. Acest lucru se reflectă în mod subconştient în limbajul corpului său.

 

Te priveşte prietenos
 

Dacă un bărbat te place, expresia de pe faţa lui va fi prietenoasă şi deschisă. Privirea lui va indica fascinaţia, iar dacă se emoţionează, va căpăta culoarea roşie în obraji.

sursă: adevarul.ro
14.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
Reținere răsunătoare CNA. Pe cine au vizitat astăzi ofițerii anticorupție
O nouă reținere răsunătoare a fost efectuată în dimineața zilei de marți de ofițerii CNA și procurorii anticorupțieUn om de afaceri din Capitală a fost reținut de ofițerii și procurorii…
Zbor cu ghinion pentru zeci de moldoveni care urmau sa ajunga de la Munchen la Chisinau. La o ora de la decolare au facut cale intoarsa: Ne-au spus ca a intrat o pasare in motor
Zbor cu ghinion pentru zeci de moldoveni care urmau sa ajunga astazi de la Munchen la Chisinau. La o ora de la decolare au facut cale intoarsa pe aroportul german, deoarece o pasare ar fi intrat la motor.Mariana,…
Crima înfiorătoare în satul Sadaclia: O tânără și-ar fi înjunghiat iubitul
O tânără, în vârstă de 21 de ani, și-ar fi omorât iubitul cu 10 ani mai mare. Crima înfiorătoare s-a produs în satul Sadaclia, raionul Basarabeasca, în seara zilei de 22 iulie, la domiciliul…
Un copil de patru ani din SUA a izbucnit in lacrimi la nunta tatalui sau. Ce i-a transmis viitoarea sa mama
Un baiat de patru ani izbucnit in lacrimi in momentul in care tatal sau, Joshua Newville, a luat-o in casatorie pe iubita lui, Emily Leehan.Baietelul a ramas impresionat de discursul celei care urmeaza…
Directorul Mercedes-Benz anunță falimentul apropiat al industriei auto
Directorul Mercedes-Benz, Dieter Zetsche, a oferit recent un interviu pentru Linkedin, în care face o serie de previziuni despre cum va arăta lumea în viitorul apropiat.Industria auto, serviciul…