Fii alături de noi
Deja Îmi place!
7 semne psihologice care îţi confirmă că un bărbat este atras de tine
Gesturile şi atitudinea trădează ceea ce se ascunde în spatele cuvintelor unei persoane. Pentru a-ţi da seama dacă un bărbat este atras de tine, acordă atenţia necesară gesturilor acestuia.

 

Pentru a îţi da seama dacă un bărbat este atras de tine nu trebuie să-l întrebi direct sau să încerci să ghiceşti acest lucru.

 

Observă postura acestuia. Indiferent de ce spune o persoană, gesturile fizice pot dezvălui cu adevărat intenţiile pe care le are.

 

Bright Side a realizat o listă a semnelor care pot trăda sentimentele unei persoane:

Îşi aşează părul când te vede

 

În acest fel, oamenii încearcă să-şi crească nivelul de încredere. Când vedem o persoană atractivă, încercăm instinctiv să ne dezmorţim, făcând involuntar gesturi precum rearanjarea părului. Această regulă este valabil şi pentru femei.

 

Îşi poziţionează mâinile în apropierea taliei

Dacă un bătbat îşi ţine mâinile aproape de mijloc, este un semnal foarte clar că încearcă să îşi demonstreze puterea. Acelaşi lucru este valabil şi când îşi poziţionează picioarele larg în exterior, atunci când stă jos.

 

„Se umfă în pene“

Multe păsări de sex masculin, atunci când luptă pentru câştigarea unei femele, utilizează tehnica aspiraţiei, „umflându-se în pene“. Fac acest lucru pentru a părea cât mai mari posibil. Atunci când o persoană face un gest similar în momentul în care este în apropierea unei femei se datorează aceluiaşi instinct.

 

Adoptă o postură deschisă

În situaţii sociale, vom adopta în mod subconştient o mai mare deschidere pentru persoanele pe care le găsim atrăgătoare. Acordaţi atenţie modului în care ţine picioarele. Uitaţi-vă în ce direcţie sunt îndreptate vârfurile. Cei mai mulţi oameni nu observă că stau îndreptaţi către persoana care le stârneşte interesul.

 Vorbeşte cu o mai mare elocvenţă

Probabil ştii ce se întâmplă în acele momente în care un om devine mai vorbăreţ când apari în câmpul său vizual. Acesta este un indiciu că el vrea să te impresioneze.

 

Îţi copiază postura

Atunci când vezi că bărbatul de lângă tine îţi copiază gesturile şi postura este semn că încearcă să te înţeleagă şi să găsească ceva comun cu tine. Acest lucru se reflectă în mod subconştient în limbajul corpului său.

 

Te priveşte prietenos
 

Dacă un bărbat te place, expresia de pe faţa lui va fi prietenoasă şi deschisă. Privirea lui va indica fascinaţia, iar dacă se emoţionează, va căpăta culoarea roşie în obraji.

sursă: adevarul.ro
14.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
10 lecţii erotice din Kama Sutra care vă vor schimba percepţia despre sex
14.02.17
Kama Sutra, cel mai renumit manual erotic, considerat „Biblia sexualităţii“, este cunoscut la nivelul întregii lumi. Având în prim plan arta sexului, textul pune accentul pe satisfacerea partenerilor, oferind sfaturi exacte.Kama Sutra este mai mult decât un manual despre s...
O cîntăreaţă din Moldova susţine că 14 februarie este ziua GAY-LOR: ”Noi ce treabă avem cu sărbătoarea română” ?
13.02.17
Veronika Stolli fosta membră a formației ”Regal” susține într-o postare pe contul său de Facebook, că 14 febuarie nu este Ziua îndrăgostiților, ci ziua gay-lor. Revoltată, artista a scris un mesaj în care își explică părerea. ”14 Februarie - ziua îndrăgost...
DRAMĂ în muzică. A murit o stea a rock-ului, în noaptea de duminică spre luni
13.02.17
Cântăreaţa australiană Carol Lloyd a murit la vârsta de 70 de ani, după ce, în ultimii doi ani, s-a luptat cu o gravă boală de plămâni. Ea a reprezentat un nume important pentru genul rock şi s-a făcut remarcată, mai ales, în anii ’70. A cântat în do...
Andreea Marin, primele declaratii despre impacarea cu Stefan Banica
13.02.17
Andreea Marin are o relatie apropiat cu fostul sau sot Stefan Banica Jr. De cand s-a despartit de Tuncay Ozturk au aparut zvonuri ca cei doi fosti soti ar fi din ce in ce mai apropiati.Andreea Marin a vorbit și despre starea de sănătate a Violetei, după ce zilele trecute a chemat de ...
FOTO: Rochia de mireasă a Liliei Ojovan a fost îmbrăcată încă o dată! Cine este norocoasa
13.02.17
După ce, acum trei ani, a trăit o zi de poveste, îmbrăcată în EA, Lilia Ojovan a făcut o altă mireasă fericită. Frumoasa jurnalistă a oferit rochia sa de mireasă unei persoane dragi din familie, care s-a căsătorit chiar astăzi.Este vorba despre soția fratelui său, Sergiu...
Fii alături de noi!
Top