Fii alături de noi
Deja Îmi place!
7 semne psihologice care îţi confirmă că un bărbat este atras de tine
Gesturile şi atitudinea trădează ceea ce se ascunde în spatele cuvintelor unei persoane. Pentru a-ţi da seama dacă un bărbat este atras de tine, acordă atenţia necesară gesturilor acestuia.

 

Pentru a îţi da seama dacă un bărbat este atras de tine nu trebuie să-l întrebi direct sau să încerci să ghiceşti acest lucru.

 

Observă postura acestuia. Indiferent de ce spune o persoană, gesturile fizice pot dezvălui cu adevărat intenţiile pe care le are.

 

Bright Side a realizat o listă a semnelor care pot trăda sentimentele unei persoane:

Îşi aşează părul când te vede

 

În acest fel, oamenii încearcă să-şi crească nivelul de încredere. Când vedem o persoană atractivă, încercăm instinctiv să ne dezmorţim, făcând involuntar gesturi precum rearanjarea părului. Această regulă este valabil şi pentru femei.

 

Îşi poziţionează mâinile în apropierea taliei

Dacă un bătbat îşi ţine mâinile aproape de mijloc, este un semnal foarte clar că încearcă să îşi demonstreze puterea. Acelaşi lucru este valabil şi când îşi poziţionează picioarele larg în exterior, atunci când stă jos.

 

„Se umfă în pene“

Multe păsări de sex masculin, atunci când luptă pentru câştigarea unei femele, utilizează tehnica aspiraţiei, „umflându-se în pene“. Fac acest lucru pentru a părea cât mai mari posibil. Atunci când o persoană face un gest similar în momentul în care este în apropierea unei femei se datorează aceluiaşi instinct.

 

Adoptă o postură deschisă

În situaţii sociale, vom adopta în mod subconştient o mai mare deschidere pentru persoanele pe care le găsim atrăgătoare. Acordaţi atenţie modului în care ţine picioarele. Uitaţi-vă în ce direcţie sunt îndreptate vârfurile. Cei mai mulţi oameni nu observă că stau îndreptaţi către persoana care le stârneşte interesul.

 Vorbeşte cu o mai mare elocvenţă

Probabil ştii ce se întâmplă în acele momente în care un om devine mai vorbăreţ când apari în câmpul său vizual. Acesta este un indiciu că el vrea să te impresioneze.

 

Îţi copiază postura

Atunci când vezi că bărbatul de lângă tine îţi copiază gesturile şi postura este semn că încearcă să te înţeleagă şi să găsească ceva comun cu tine. Acest lucru se reflectă în mod subconştient în limbajul corpului său.

 

Te priveşte prietenos
 

Dacă un bărbat te place, expresia de pe faţa lui va fi prietenoasă şi deschisă. Privirea lui va indica fascinaţia, iar dacă se emoţionează, va căpăta culoarea roşie în obraji.

sursă: adevarul.ro
14.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
Cel mai cald loc de pe PLANETĂ. Ţara care se sufocă sub o CANICULĂ de 54 de grade Celsius
Cea mai mare temperatură din istorie măsurată vreodată pe Pământ a fost de 56,7 grade Celsius și s-a înregistrat în Valea Morții din California, însă mulți oameni de știință se îndoiesc…
FOTO: Poliţia vindea o maşină. El a cumpărat-o. A desfăcut-o bucăţi. Ce a găsit în portieră l-a ÎMBOGĂŢIT
Un bărbat din Australia vroia să cumpere o maşină. Cum nu avea mulţi bani, a "vânat" chilipirurile. A aflat din presă de o licitaţie a poliţiei, care scotea la vânzare maşini confiscate de la…
Studiu: Vârsta de 40-44 de ani, cea mai periculoasă pentru cuplurile căsătorite
Majoritatea persoanelor căsătorite aleg să se separe de partenerii lor de viață în preajma vârstei de 40-44 de ani, conform rezultatelor prezentate miercuri de realizatorii unui studiu pe tema divorțurilor…
Cât de mult trebuie să mergi pe jos ca să pierzi în greutate
Mulţi dintre noi fac sport, merg la sală, încearcă diferite diete, însă puţini ştiu că şi lungile plimbări zilnice sunt un bun aliat în lupta cu kilogramele în plus, după cum arată numeroase…
VIDEO: Filmuleţul satiric care o să-l SUPERE pe noul vicepreşedinte al Parlamentului: „Eu nu mint NICIODATĂ, dar…” ​
Europa Liberă a realizat un nou filmuleţ satiric, iar eroul principal este, de această dată, vicepreşedintele Parlamentului, Iurie Leancă. „Declarația din 2015 a fostului premier că nu…