Fii alături de noi
Deja Îmi place!
7 semne psihologice care îţi confirmă că un bărbat este atras de tine
Gesturile şi atitudinea trădează ceea ce se ascunde în spatele cuvintelor unei persoane. Pentru a-ţi da seama dacă un bărbat este atras de tine, acordă atenţia necesară gesturilor acestuia.

 

Pentru a îţi da seama dacă un bărbat este atras de tine nu trebuie să-l întrebi direct sau să încerci să ghiceşti acest lucru.

 

Observă postura acestuia. Indiferent de ce spune o persoană, gesturile fizice pot dezvălui cu adevărat intenţiile pe care le are.

 

Bright Side a realizat o listă a semnelor care pot trăda sentimentele unei persoane:

Îşi aşează părul când te vede

 

În acest fel, oamenii încearcă să-şi crească nivelul de încredere. Când vedem o persoană atractivă, încercăm instinctiv să ne dezmorţim, făcând involuntar gesturi precum rearanjarea părului. Această regulă este valabil şi pentru femei.

 

Îşi poziţionează mâinile în apropierea taliei

Dacă un bătbat îşi ţine mâinile aproape de mijloc, este un semnal foarte clar că încearcă să îşi demonstreze puterea. Acelaşi lucru este valabil şi când îşi poziţionează picioarele larg în exterior, atunci când stă jos.

 

„Se umfă în pene“

Multe păsări de sex masculin, atunci când luptă pentru câştigarea unei femele, utilizează tehnica aspiraţiei, „umflându-se în pene“. Fac acest lucru pentru a părea cât mai mari posibil. Atunci când o persoană face un gest similar în momentul în care este în apropierea unei femei se datorează aceluiaşi instinct.

 

Adoptă o postură deschisă

În situaţii sociale, vom adopta în mod subconştient o mai mare deschidere pentru persoanele pe care le găsim atrăgătoare. Acordaţi atenţie modului în care ţine picioarele. Uitaţi-vă în ce direcţie sunt îndreptate vârfurile. Cei mai mulţi oameni nu observă că stau îndreptaţi către persoana care le stârneşte interesul.

 Vorbeşte cu o mai mare elocvenţă

Probabil ştii ce se întâmplă în acele momente în care un om devine mai vorbăreţ când apari în câmpul său vizual. Acesta este un indiciu că el vrea să te impresioneze.

 

Îţi copiază postura

Atunci când vezi că bărbatul de lângă tine îţi copiază gesturile şi postura este semn că încearcă să te înţeleagă şi să găsească ceva comun cu tine. Acest lucru se reflectă în mod subconştient în limbajul corpului său.

 

Te priveşte prietenos
 

Dacă un bărbat te place, expresia de pe faţa lui va fi prietenoasă şi deschisă. Privirea lui va indica fascinaţia, iar dacă se emoţionează, va căpăta culoarea roşie în obraji.

sursă: adevarul.ro
14.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
Nu doar vedetă pe Instagram! Mihaela Berdaga a obținut titlul de „cel mai bun absolvent al anului”
La ai săi 19 ani recent împliniți, Mihaela Berdaga e un adevărat model pentru tânăra generație. Pe lângă faptul că este dansatoare și o mare împătimită de fitness, s-a remarcat dintotdeauna…
Familia Jannei Friske s-a întâlnit cu Platon
Membrii familiei Friske l-au văzut pe fiul regretatei artiste în acest weekend. Jurnaliștii susțin că bunicii și nepotul au vorbit în prezența unui psiholog și a un executor judecătoresc.Dmitri…
ProTV Chișinău, obligat să plătească profesoarei din Ungheni 40.000 de lei. CSJ a menținut decizia Curții de Apel
Curtea Supremă de Justiție a menținut ieri decizia Curții de Apel Chișinău prin care postul de televiziune ProTV Chișinău este obligat să achite despăgubiri morale profesoarei de la UngheniTânăra…
Mii de persoane au strâns peste 25.000 de lire sterline pentru omul străzii care a devenit erou în urma atacului din Manchester
Mii de persoane s-au mobilizat pentru a strânge bani pentru omul stăzii devenit erou în urma atacului din Manchester. În cadrul unui interviu, acesta a povestit momentele de groază la care a fost…
Ne așteaptă seri cu muzică și proiecții de filme pe strada pietonală din Chișinău. Detalii!
Timp de patru seri, Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF va anima unul din cele mai noi spații urbane, strada pietonală Eugen Doga, cu muzică bună și documentare de ultimă oră…