Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Angelina Jolie și Brad Pitt, decizie RADICALĂ! Ce au hotărât cei doi actori la câteva luni de la despărțire
Angelina Jolie şi Brad Pitt, care s-au despărţit în luna septembrie, au decis să păstreze domeniul viticol Chateau Miraval din sudul Franţei, întrucât consideră că acea proprietate reprezintă ”o investiţie a familiei” lor, a dezvăluit un partener de afaceri al celor doi actori.

Cele două superstaruri de la Hollywood, a căror relaţie a început în 2005, i-au şocat pe admiratorii lor din lumea întreagă în septembrie 2016, atunci când au anunţat că au decis să se despartă şi să divorţeze, după o căsnicie de doi ani.

 

Se pare însă că Angelina Jolie şi Brad Pitt nu doresc să renunţe la linia de produse organice pe care au lansat-o împreună pe domeniul viticol Chateau Miraval, o proprietate aflată în sudul Franţei, pe care cei doi actori au cumpărat-o în 2008,informează contactmusic.com. Cuplul Jolie-Pitt s-a asociat apoi cu brandul Perrin, deţinut de o cunoscută familie de viticultori din Provence, în 2013.

 

Cei doi actori americani au lansat recent un nou produs în brandul lor - Miraval Provence -, un ulei de măsline extravirgin, care este comercializat în cele două magazine pe care soţii Jolie-Pitt le deţin în Franţa.

 

Administratorii domeniului Chateau Miraval intenţionează ca acest ulei de măsline să devină disponibil online şi să poată fi distribuit în Statele Unite în următoarele săptămâni, chiar dacă primul lot de producţie a reprezentat o ediţie limitată de doar 10.000 de sticle, potrivit People.com.

 

Potrivit viticultorului francez Charles Perrin, uleiul de măsline preparat pe domeniul Chateau Miraval este obţinut dintr-un amestec de şapte soiuri de măsline cultivate în conformitate cu principiile agriculturii organice.

 

Acelaşi viticultor a spus că noul produs dovedeşte angajamentul fostului cuplu de a continua să exploateze împreună Chateau Miraval şi a spus că zvonurile despre punerea în vânzare a domeniului sunt ”false”.

 

Miraval este o investiţie pentru familia lor şi copiii lor. Avem proiecte pe termen lung şi tocmai am lansat un nou soi vintage de vin rosé, pe care sunt trecute numele noastre, prin menţiunea «îmbuteliat de Pitt, Jolie şi Perrin»”, a adăugat Charles Perrin.

 

Angelina Jolie şi Brad Pitt au toate motivele să nu renunţe la brandul lor francez, întrucât toate cele 6.000 de sticle din producţia iniţială a primului vin pe care l-au lansat împreună, Chateau Miraval Rose 2012, s-au vândut în mai puţin de cinci ore după punerea lor în vânzare în anul 2013. Ulterior, acelaşi vin a fost inclus pe lista celor mai bune 84 de soiuri ale anului 2013 întocmită de experţii revistei Wine Magazine, care l-au denumit ”cel mai bun rosé din lume”.

 

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie.

 

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

 

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

 

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

 

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

sursă: tvhappy.ro
19.03.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
Relaţia fiecărei zodii cu banii şi ce le rezervă astrele pe plan financiar: care sunt strângătorii şi care sunt risipitorii
Astrele influenţează modul în care gândiţi, vă stabiliţi obiectivele, modul în care vă deplasaţi prin lume şi cum interacţionaţi cu alte persoane - toate acestea dictează norocul la bani.…
Dodon, amenințat că va fi LICHIDAT fizic? „L-am scos din gruparea criminală din care făcea parte, dar nu am scos BANDITUL din el”
Președintele Igor Dodon susține că nu mai are încredere în liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care l-ar fi amenințat cu lichidarea fizică. De asemenea, șeful statului afirmă că…
Salma Hayek dezvăluie adevărata față a Hollywood-ului! Mărturisiri incredibile despre fascinanta lume a celebrităților
Strălucitoare și plină de farmec, lumea Hollywood-ului este așa însă doar la suprafață. Celebra actriță Salma Hayek a făcut mărturisiri incredibile despre acest vis măreț la care multă lume…
5 zodii de femei cu cel mai frumos destin
Dacă oamenii credeau cândva că destinul este ceva prestabilit, astăzi se merge pe premisa că ”destinul și-l face omul cu mâna lui”. Toate acțiunile noastre și deciziile pe care le luăm ne…
VIDEO: Tranzacţia şi interesele din spatele „Casei Albe” din Chişinău
Un offshore cipriot reprezentat de un om din anturajul lui Plahotniuc este noul proprietar al imobilului impunător.Un offshore cipriot a devenit proprietarul „Casei Albe” din Chişinău…