Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Șepeliov va fi arestat și decăzut din drepturile părintești
Prezentatorul TV Dmitri Șepeliov poate fi arestat pentru că nu le permite rudelor soției sale decedate Janna Friske să se vadă cu fiul lor Platon.

Potrivit hotărîrii instanței de judecată bărbatul ar trebui să-i permită fiului să se întîlnească cu bunicii săi o dată pe lună.

 

Prezentatorul nu le permite rudelor să se vadă cu Platon, din cauză că după vizitarea circului împreună cu aceștia, băiatul a cedat nervos și a avut febră.

 

După un timp, Șepeliov a încercat să plece cu copilul în Grecia, dar nu i s-a permis să iasă din țară și el a trimis băiatul împreună cu mama sa.

 

În iulie, restricția i-a fost scoasă și prezentatorul TV a părăsit Rusia împreună cu copilul. Avocatul bunicului lui Platon, Vladimir Friske, intenționează să rezolve problema călătorind acolo unde se află la odihnă nepotul său.

 

Portărelul a emis decizia de a sustrage de la Șepeliov 5000 ruble, pentru faptul că aceasta nu respectă decizia instanței. Aceasta este deja a doua amendă a showman-ului.

 

În cazul în care situația nu se va schimba, potrivit spuselor avocatului lui Friske, prin intermediul instanței se va putea obține mandatul de arest pe numele lui Șepeliov.

 

„În plus, există posibilitatea să fie pusă problema de limitare sau de decădere din drepturile părintești, pentru că sînt încălcate în mod sistematic drepturile copilului“ , citează spusele avocatului independent Igor Putilov portalul Dni.ru .

 

 Vă reamintim că pe 8 iulie, de ziua nașterii Jannei Friske, Olga Orlova a publicat o fotografie cu prietena sa la Muzeul Ermitaj.

 

Atunci cînd a fost făcută poza, fotografierea în incinta Muzeului de la St. Petersburg Muzeul era interzisă, dar artistele celebre au profitat de moment și au făcut poze, încalcînd legea, scrie Agenția Federală de Știri

sursă: noi.md
13.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Răsturnare de situaţie în cazul morţii Mădălinei Manole. Ce au găsit în telefonul artistei
13.07.17
La 7 ani de la moartea Mădălinei Manole, Mihaela Brooks, expert în investigaţii criminale, continuă să prezinte concluziile raportului propriu.Erori uriaşe de procedura a procurorilor ies la iveală, la 7 ani de la moartea Mădălinei Manole. Mihaela Brooks, cea care şi-a dedicat...
FOTO: Să nu te miri dacă o vezi pe „Xenia Deli” la Soroca. Iată cum arată tânăra care îi seamănă leit
13.07.17
Iana Carauș este o tânără în vârstă de 17 ani de la Soroca. Postările sale pe rețelele de socializare i-au uimit pe toți prin asemănarea uluitoare a tinerei cu celebrul model, Xenia Deli.Descoperirea a fost făcută de jurnaliștii de la shok.md, care au publicat un artic...
Doina Sulac își marchează astăzi a 29-a aniversare: „Posibil am devenit mai discretă, dar cred că asta e spre binele meu!”
13.07.17
Omagiata acestei zile nu și-a făcut preț de mai multe luni apariția pe micile ecrane, dedicându-se în totalitate muzicii. Astăzi însă a făcut o excepție. La a 29-a aniversare, Doina Sulac a pășit pragul studio-ului Prima Oră, unde a vorbit despre noutățile din viața sa. ...
VIDEO: Gangnam Style nu este cel mai vizualizat clip de pe YouTube. Iată piesa care ocupă acum locul I
13.07.17
Timp de 4 ani, piesa „Gangnam Style” cântată de Psy s-a menținut pe primul loc în topul celor mai vizualizate clipuri de pe YouTube. Această perioadă de glorie a apus recent, când locul I a fost ocupat de o altă piesă, la fel de cunoscută.Este vorba de piesa interpreților&...
FOTO: Ce iubita are Donnarumma, dupa ce a devenit milionar la 18 ani! A plecat cu ea in Ibiza in loc sa dea BAC-ul
12.07.17
Donnarumma a devenit unul dintre cei mai bine platiti portari din lume, castigand 6 milioane de euro pe an. Acesta a negociat timp de cateva saptamani cu AC Milan, fiind supus unor presiuni enorme din partea fanilor, care l-au amenintat in toate felurile.Portarul de doar 18 ani a prefera...
Fii alături de noi!
Top