Fii alături de noi
Deja Îmi place!
FOTO: Inesa Voscoboinic, de nerecunoscut după 2 ani de antrenamente la sală
Cu performanțe ca ale sale, Inesa Voscoboinic ar putea să-și lanseze în scurt timp un blog de fitness care să atragă o mulțime de vizitatori. A devenit una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din țară, iar felul în care și-a sculptat corpul stârnește toată admirația internauților.

Acum 2 ani, Inesa și-a schimbat în totalitate obiceiurile, optând pentru un lifestyle în care antrenamentele și dieta sănătoasă ocupă locuri de cinste. Tânăra de 25 de ani a participat la o nouă ședință foto cu Sergiu Bîrcă și a făcut-o acolo unde se întoarce mereu plină de entuziasm – la sala de antrenamente.

 

 

Scopul ședinței foto a fost unul cât se poate de motivațional: tânăra vedetă de televiziune a devenit imagine a brandului de echipamente sportive Joma Moldova, pozând în ținute din cea mai nouă colecție.

 

 

Inesa spune că face câte 2 antrenamente la sala de forță și unul de stretching în fiecare săptămână.

 

 

„De aproape doi ani durează regimul, fără pauze mai mari de o săptămâna (când plec în vacanță)! Un antrenament durează 1 h 15 min. de regulă! Dar elementul cel mai important pentru un corp tonifiat este alimentația!”, susține sportiva.

sursă: ea.md
18.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top