Fii alături de noi
Deja Îmi place!
FOTO: Mama lui Timati vorbește în premieră despre relația cu nora sa: „Știu ce înseamnă să nu fii iubită!”
De când și-a făcut un cont de Instagram, Simona Yunusova se bucură de tot mai multă notorietate în spațiul virtual, adunând deja mai bine de 2,3 mln de abonați la pagina sa. Curiozitatea internauților s-a oprit recent la modelul Alyona Shishkova, care i-a născut lui Timati o fetiță pe nume Alisa.

Alyona nu mai este împreună cu Timur și totuși, rămâne în relații apropiate cu mama acestuia, pe care o numește „înger păzitor”. Femeia de 57 de ani și-a exprimat poziția într-un nou mesaj virtual.

 

 

„În comentarii, sunt rugată să vorbesc despre relația soacră-noră. Voi începe de departe. Așa s-a întâmplat, că în viața mea s-au adunat foarte multe subiecte dureroase. Acum știu bine că dacă în tinerețe aș fi găsit o carte sau un om care să-mi explice tot ce trebuie, lucrurile ar fi decurs altfel… Pentru ca „infecția” să nu plece în tot organismul, e important ca abcesele să fie închise, deseori prin rușine și durere…

 

Recent, una dintre comentatoare scria că în copilărie era speriată în fel și chip cu subiecte legate de evrei, care ar bea sânge omenesc. În familiile evreiești, copiii au fost educați mereu cu gândul că apartenența noastră etnică nu va plăcea tuturor celor din jur.

 

Într-o zi, m-am ciocnit și eu cu antisemitismul infantil, când, prin clasa a VI-a, fiica dirigintelui nostru m-a numit „jidaucă”. Îmi era frică și silă de cum erau scuipați părinții mei, dar și alți oameni apropiați. A fost unica dată când am tras cuiva o palmă peste față.

 

La 21 de ai m-am căsătorit cu un om pe care îl iubeam cu toată inima mea. Era musulman, dar asta nu avea nicio importanță. Spre marea mea uimire, soacra era împotriva căsătoriei noastre. Într-un final, eu și soțul am rămas singuri, cu o profundă supărare în inimă. Soacra considera că nu eram pereche pentru fiul ei.

 

 

Devenind mamă și bunică, pot spune cum că părinții noștri văd mai departe și mai profund decât ni se par nouă, pentru că este vorba despre copiii lor.

Când fiul mai mare a împlinit 2 ani, inima bunicii s-a mișcat și ne-am cunoscut. Discuția a fost una superficială, dar ea a existat și eu am văzut cât de mult a contat pentru soțul meu. Toate relațiile înseamnă efort din ambele părți. Eu am înțeles că cictricea a rămas și ea doare în vremuri mai sumbre.

 

Acum sunt eu însămi la vârsta și statutul de soacră și văd, simt oamenii din perspectiva unui Scorpion. Dacă am îndoieli, acestea nu apar fără temei. Mi-am învățat lecția. Dacă fiilor mei le este bine, eu voi aprecia cu respect alegerea lor. Știu ce înseamnă să nu fii iubită”, spune Simona Yunusova.

 

sursă: ea.md
13.04.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top