Fii alături de noi
Deja Îmi place!
FOTO: „Ne-ați cuprins” „Până la sânge” cu „Acele” voastre”. Concertul Carla's Dreams, de la Arenele Romane, un mega-succes
Sâmbătă, 13 mai, Carla’s Dreams şi-a lansat noul album “Antiexemplu”, într-un show live, la Arenele Romane. Fanii au putut ascultahit-urile deja cunoscute, dar şi câteva piese în premieră.

"Vă mulţumim mult! Nu eram aici fără voi! V-am cuprins!", a fost mesajul solistului de la Carla's Dreams, după concert, într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a trupei.

 

Fanii au fost mai mult decât încântaţi de prestaţia simpaticilor moldoveni.

 

"Ne-ați cuprins ”Până la sânge” cu ”Acele” voastre care ne-au făcut să ne simțim precum ”Eroina” dintr-un film. Ne-ați făcut ”Inima” să cânte și totodată să ne ”Bucurăm în ciuda lor” pentru că fiecare în parte suntem un ”Antiexemplu”.

 

Am trăit momente perfecte care vor putea fi amintite când vom simți că un moment e ”Imperfect”. Iar ”Animalul de pradă” aștepta ca noi să zicem ”Anti CSD”. Dar noi de fapt simțeam că acolo ”Unde” ne aflam era cel mai bine. Am fost ”Tu și eu” - voi și noi", a scris o fană, pe pagina artiștilor.

sursă: a1.ro
15.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top