Fii alături de noi
Deja Îmi place!
FOTO: Un actor din ”Fast and Furious” este GAY! N-o să vă vină să credeți despre cine este vorba
Este celebru, frumos, dar nu se simte atras de femei. Faptul că este homosexual nu l-a împiedicat în ascensiunea sa în carieră și nici nu l-a costat vreun rol important. A fost actorul principal din „Dracula Untold”. A fost „Furios și Iute” în filmul cu numărul 6 și de curând a jucat în cea mai nouă producție cu personaje Disney, „Frumoasa și Bestia”, în rolul lui Gaston.

„Nu cred că aș mai fi fost în această industrie dacă simțeam că nu aș fi fost angajat din cauza viații mele personale“, a declarat starul într-un interviu recent.

 

 

Actorul britanic de 38 de ani, Luke Evans, este homosexual și nu îi este rușine să recunoască. Ba mai mult, el a mărturisit că înclinațiile sale sexuale și viața sa privată nu i-au influențat în niciun fel cariera, chiar dacă a fost foarte deschis și nu a ascuns niciodată faptul că îi plac bărbații.

 

 

Până la începutul acestui an făcea o pereche cu un model spaniol de 31 de ani pe nume Jon Kortajarena. Starul s-a declarat gay în 2002 și a început o relație cu spaniolul în 2014, iar prin ianuarie declara că este din nou singur, relatează okmagazine.ro.

sursă: kankan.md
20.04.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top