Fii alături de noi
Deja Îmi place!
FOTO: Un moldovean s-a filmat în „Fast and Furious 8”. Iată ce rol a interpretat actorul
Avându-și premiera în cinematografele din Republica Moldova pe 13 aprilie curent, pelicula „Fast and Furious 8. The Fate of the Furious” a adus în vizorul publicului nu doar o nouă istorie a francizei, ci și pe moldoveanul Alexander Babara.

Actorului i-a revenit onoarea să joace alături de staruri de la Hollywood precum Vin Diesel, Kurt Russel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Charlize Theron și Ludacris.

 

 

Alexander a jucat, potrivit imdb.com, rolul ajutorului ministrului rus al Apărării.

 

 

De reușita sa, moldoveanul este extrem de mândru. De altfel, noutatea precum că s-a filmat în renumita franciză a fost făcută publică chiar de el după premiera mondială.

 

„Am fost binecuvântat să fac parte din acest mare și minunat proiect. A fost una din cea mai mișto experiență din viața mea și vreau să o împart cu voi”, a notat actorul moldovean pe pagina sa de Facebook, unde a și mulțumit tuturor celor care l-au ajutat să ajungă la această performanță.

 

 

De menționat că Alexander Babara s-a filmat și în filmul „Triple 9”. Acolo, moldoveanul l-a interpretat pe personajul Ben Feldman.

 

sursă: zugo.md
16.04.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top