Fii alături de noi
Deja Îmi place!
FOTO, VIDEO: Dan Bălan renunță la muzică pentru a se face pastor? Imagini incredibile cu fostul membru O-Zone
Fostul membru O-Zone, Dan Bălan, a luat pe toată lumea prin surprindere după ce-a apărut în rol de pastor. Fanii s-au întrebat dacă artistul renunță la muzică pentru acest drum.

Recent, pe internet au apărut fotografii ale renumitului interpret și producător Dan Bălan în ipostaze inedite, în rolul unui pastor sexy. După ce au văzut noul stil al artistului, fanii au reacționat cu entuziasm, întrebându-l dacă nu cumva cântărețul a decis să plece din showbiz, în favoarea pastoriei.

 

 

 

Ulterior însă, totul a ieșit la iveală! Aceste imagini fac parte din noul clip al lui Dan Bălan pentru piesă „Hold on love”. 

Conform scenariului, artistul apare în videoclip în rolul de pastor, care dezgolește sufletele oamenilor și arată adevărată lor față, întrucât fiecare dintre noi are în gânduri patimi ascunse pe care nu le recunoaște nici șine însuși. „Hold on love” este o istorie adâncă despre fățărnicie și ispită. 

Dan Bălan este un interpret, compozitor și producător din Republică Moldova. Este primul și unicul artist din Republică Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life, interpretat de Rihanna și rapper-ul T.I.

sursă: tvhappy.ro
20.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top