Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Horoscop 19-25 iunie: Cum stai cu banii în această săptămână 
Horoscop 19-25 iunie: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

GEMENI

Ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani în această săptămână, însă cel mai probabil nu vei conştientiza acest lucru prea curând.

Vei fi bogată şi nu îţi vei da seama, posibil datorită faptului că totul s-a petrecut treptat şi lent. Indiferent de oportunităţile care ţi se oferă, alege-le pe cele cu rezultate pe termen lung!

 

RAC

E nevoie de multă responsabiliate la locul de muncă în această săptămână, însă nu îţi va fi greu să faci faţă noilor reguli de la serviciu.

Chiar dacă la început ţi se va părea ciudat, apoi îţi vei da seama că noua poziţie pe care o ocupi îţi aduce mult mai multe beneficii decât dezavantaje. Merită să faci orice ţine de tine pentru banii pe care îi câştigi!

 

LEU

E momentul să laşi munca deoparte şi să te preocupe viaţa profesională sau situaţia financiară doar în cazul în care apare vreo ofertă excepţională.

Stai foarte bine cu banii, dar ar fi păcat să nu profiţi de oportunităţile care apar dacă aceastea te vor îmbogăţi şi mai tare. Cu cât eşti mai serioasă şi devotată jobului tău, cu atât lucrurile vor fi din ce în ce mai bune. 

 

FECIOARĂ

Dacă până acum erai fericită cu banii pe care îi câştigi şi cu economiile pe care le ai, în această săptămână începi să ai dubii.

Un plan sau o dorinţă pe care voiai să ţi-o îndeplineşti în viitorul apropiat e pe cale să se spulbere, însă nu e cazul să dramatizezi. Este doar o chestiune de timp până vei reuşi, de aceea trebuie să ai răbdare.

 

BALANȚĂ

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti o mărire neaşteptată de salariu, să fii avansată sau mutată pe o poziţie mai bună.

Astrele sunt de partea ta şi te ajută extrem de mult în luarea deciziilor corecte, însă nu sunt de ignorat nici sfaturile partenerului de viaţă. De acum înainte se anunţă luni bune de linişte şi pace!

 

SCORPION

Este un moment oportun pentru a încerca să te îmbunătăţeşti şi să te perfecţionezi în domeniul în care activezi.

Dacă simţi că eşti suficient de bună în ceea ce faci, atunci poţi încerca să te reorientezi şi să încerci lucruri noi. E posibil ca o pasiune să îţi aducă bani frumoşi, trebuie doar să te afirmi!

 

SĂGETĂTOR

Pentru moment nu va apărea nimic nou în viaţa ta profesională ori financiară, însă lucrurile se vor schimba în săptămânile următoare.

Tot de trebuie să faci este să munceşti ca şi până acum şi să fii devotată jobului tău. Toate eforturile tale de a obţine numai rezultate bune vor da roade atunci când te aştepţi mai puţin. 

 

CĂPRICORN

Socializarea şi curajul te pot scoate din impas în această săptămână.

Este foarte important să îţi investeşti banii în ceva, nu doar să îi ţii sub saltea spre păstrare. Sfatul unei persoane cu mai multă experienţă în acest domeniu îţi va deschide ochii. Chiar dacă nu vei avea rezultate imediate, cu siguranţă acestea de vor vedea în câteva luni. 

 

VĂRSĂTOR

Chiar dacă pe plan sentimental e o atmosferă foarte intensă, astrele nu te iartă şi îţi dau emoţii şi pe plan profesional sau financiar.

Într-una din zilele acestei săptămâni e posibil să fii provocată la duel de către un coleg. Nu intra în joc, intenţiile sale rele nu vor face altceva decât să te defăimeze şi să te pună într-o lumină proastă în faţa şefilor. 

 

PEȘTI

Te pricepi de minune la vorbe şi îi poţi convinge pe cei din jurul tău foarte uşor în aceste zile.

Profită de dispoziţia pe care o ai şi încearcă să ai beneficii financiare de pe urma ei. O colaborare, o afacere sau o investiţie îţi poate aduce bani mulţi în viitorul apropiat, însă trebuie să spui da acum!

 

BERBEC

Este un moment oportun pentru afaceri, mai ales pentru investiţii pe termen lung.

Dacă ai deja economii, atunci totul va fi mult mai simplu. Se anunţă câteva luni în care vei avea mult de muncă şi multe bătăi de cap, însă va merita din plin. Indiferent de ofertele pe care le primeşti, analizează-le atent înainte de a accepta vreuna!

 

TAUR

Nu mai durează mult timp şi vei putea culege roadele muncii tale.

Este foarte important ca atunci când faci ceva remarcabil, să nu fii modestă şi să le arăţi celor din jurul tău. În acest fel, te vei putea face remarcată şi îi vei ajuta şi pe ceilalţi să înveţe câte ceva de la tine. Eşti bună în ceea ce faci şi vei primi ce meriţi!

19.06.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
VIDEO: Natalia Moraru a fost la un pas de DIVORȚ! A dezvăluit motivul: A fost dificil…
19.06.17
Natalia Moraru a făcut dezvăluiri cutremurătoare, la un an de căsătorie. Artista a anunțat că ea și soțul ei, Radu Leonti, au fost la un pas de divorț.Totuși, acum lucrurile par să fie mai bune în familia lor, astfel că au mai dat o șansă relației. ”Da, n...
Xenia Deli spune motivul pentru care s-a căsătorit cu un bărbat mai mare decât ea: „Nu s-a gândit nimeni că...”
19.06.17
Atunci când s-a aflat că moldoveanca Xenia Deli urmează să-și unească destinul cu un bărbat cu mult mai în vârstă decât ea, societatea civilă, mai ales cea din Republica Moldova, a criticat-o, spunând că s-ar căsători pentru bani.Pe ask.fm - rețea pe care Xenia o utilize...
Leonardo DiCaprio a rămas fără un Oscar
18.06.17
Leonardo DiCaprio a rămas fără un tablou de Picasso şi fără o statuetă Oscar. Acestea şi alte câteva bunuri de valoare au fost confiscate de autorităţile americane.Departamentul american al Justiţiei încearcă să recupereze circa 540 de milioane de dolari, delapidaţi ...
Natalia Gordienco răspunde ziarului „ Komsomoliskia Pravda”
18.06.17
Популярная молдавская певица объяснила почему не выступила на свадьбе, хотя ей уже был выплачен задаток в 100 евроНапомним, что в соцсетях жительница Дроки...
Sandra și Margarita Dodon au sărbătorit a 21-a aniversare. Ce dorințe și-au pus gemenele
18.06.17
Sunt împreună și acasă, implicându-se în afacerea familiei, dar și la universitate, unde au rezultate foarte bune. Gemenele Sandra și Margarita Dodon, cunoscute pentru actele de caritate pe care le fac, au suflat în lumânările vârstei de 21 de ani și ne-au mărturisit ce dor...
Fii alături de noi!
Top
Recente
FOTO: Le despart 20 de ani, dar zici ca sunt gemene. Cat de frumoasa este fiica celebrei prezentatoare TV din Rusia, Ekaterina Andreeva
Una are 55 de ani, iar alta 35, dar zici ca sunt surori, atat de mult seamana una cu alta.Nu putini sunt cei care cred ca a descoperit elixirul tineretii. Putini sunt si cei care stiu ca prezentatoarea…
Pe ce loc ar fi Serena Williams în clasamentul masculin? Legendarul McEnroe a dat răspunsul, dar nu toată lumea e de acord
Modul în care Serena Williams a dominat tenisul feminin timp de aproape două decenii i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă sprotiva din SUA nu ar fi putut face faţă cu brio şi în competiţia…
FOTO: Cum merge Delia la cumpărături. AȘA se deghizează artista ca să nu fie recunoscută
Își schimbă look-ul la tot pasul, dar atunci când iese în public, are grijă să nu fie recunoscută așa ușor. Delia știe cum să se aranjeze, astfel încât să nu atragă atenția fanilor.Când…
Alarme false și adevăruri alarmante
Ucraina nu-i Rusia. Moldova nu-i România. Însă Moldova nu-i Ucraina. Scriam, pe vremuri, că dacă Ucraina vrea să devină țară cu acte în regulă, atunci  trebuie să fugă de Rusia…
Pericolul real ce planează asupra Guvernului Filip. Vom avea un nou Premier?
Fracțiunea parlamentară a PLDM a depus o sesizare la Curtea Constituțională, solicitând controlul constituționalității Hotărârii Parlamentului nr.1 din 20 ianuarie 2016, prin care a fost învestit…