Fii alături de noi
Deja Îmi place!
În opinia lui Filip Kirkorov, concursul Eurovision 2018 ar fi trebuit să se desfășoare la Chișinău!
Toată lumea a fost cu ochii pe băieții de la SunStroke Project, care au reprezentat Moldova la concursul Eurovision Song Contest 2017 și s-au clasat pe locul 3, fiind printre favoriții publicului din acest concurs. Artistul emerit din Rusia, Filip Kirkorov, consideră că, de fapt, trupa din Moldova a avut cea mai bună reprezentație la Eurovision 2017 și că ar fi trebuit să se claseze pe locul 1.

Filip Kirkorov a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, unde menționează că, în viziunea sa, trupa SunStroke Project a avut cea mai bună și profesională evoluție la Eurovision 2017. Totodată, artistul i-a felicitat pe băieți cu rezultatul obținut.

 

Acesta a scris: ,,În opinia mea, trupa SunStroke Project a avut cea mai bună prestație la concursul Eurovision 2017. Felicitări Moldovei mele dragi, extraordinarei trupe @sunstrokeproject și solistului @serjialovitski pentru bronzul obținut în concurs și profesionalismului cu care au evoluat pe scenă! Bravo!!!”, este mesajul lui Filip Kirkorov de pe Instagram. (,,На мой взгляд, ЭТО ЛУЧШИЙ НОМЕР И ВЫСТУПЛЕНИЕ НА Минувшем конкурсе „Евровидение 2017”. От души ПоздравлЯю Любимую Молдову и замечательную группу @sunstrokeproject и солиста группы @serjialovitski с Бронзой на конкурсе и профессиональнейшим исполнением! БРАВО!!!”).

 

În opinia artistului, acest lucru ar fi însemnat, respectiv, ca Moldova să găzduiască concursul Eurovision de anul viitor, însă acest lucru nu se va întâmpla!

 

Anul viitor, concursul Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona. Concursul Eurovision Song Contest 2017 a fost câștigat de Salvador Sobral, din Portugalia, care a interpretat piesa ,,Amar Pelos Dois” în limba maternă.

sursă: unica.md
17.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top