Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Ministrul care a acceptat provocarea și a făcut publice pozele din arhiva personală. Așa ceva nu vezi în fiecare zi!
Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc a absolvit, în anul 1981, Colegiul Național de Comerț, iar în anul 1985 – Universitatea de Stat, Facultatea Economie și Comerț. Cine l-a sfătuit să facă studii anume în acest domeniu, demnitarul a povestit în cadrul proiectului „Carieră de succes”, lansat de www.curentul.md.

„Mama și-a dorit mult ca eu să fiu vânzător, eu însă îmi doream să merg la „Ștefan Neaga”. Sora mai mare, Maria, mi-a sugerat să merg să studiez economie și comerț, ceea ce în final și am decis să fac. Îi mulțumesc surorii mele pentru sfat, bănuiesc că ea a intuit că anume în acest domeniu mă voi bucura de cel mai mare succes”, a spus Iurie Chirinciuc.

 

Întrebat care este totuși cheia succesului, demnitarul ne-a spus că, „indiferent în ce domeniu am activat sau activez, munca și responsabilitatea sunt ceea ce m-au caracterizat dintotdeauna”.

 

Pentru 2017, ministrul spune că are planuri mărețe şi nemijlocit ca R. Moldova să devină un stat cât mai prosper, cu drumuri bune și transport de calitate.

 

Precizăm că Iurie Chirinciuc , până a deveni ministru, era cunoscut drept un prosper om de afaceri, el fiind fondator și co-fondator al mai multor companii de mobilă.

sursă: tribuna.md
14.03.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top