Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Natalia Gordienko, respinsă brutal de actorul rus Aleksei Ciadov
Interpreta Natalia Gordienco, pe o zi geroasă în stradă, desculți prin zăpadă, aproape goală și respinsă de bărbatul iubit.

"Nu te iubesc! Eu pe tine nu te iubesc, poți să înțelege asta!", îi spune, chiar în mijlocul străzii, cunoscutul actor rus Aleksei Ciadov interpretei din Republica Moldova Natalia Gordienko. Din fericire pentru Ntalia Gordienko, scena nu este una aievea, ci din videoclipul pe care l-a filmat recent la Moscova pentru dintr-un videoclip la piesa „Пьяная" (în românește "Beată" — traducerea noastră).

 

Filmările pentru videoclip au avut loc la Moscova, unde acum este extrem de frig și cad ninsori abundente. Filmările au durat aproape 24 de ore. Natalia Gordienko a comunicat pentru unica.md că a fost o zi foarte friguroasă, ningea constant, ceea ce le-a creat probleme echipei de filmare, pentru că principalele scene au fost luate pe stradă.

Dar cel mai greu i-a fost interpretei. Natalia a fost nevoită să stea mai multe ore în stradă, aproape goală, la o temperatură de —15 grade. Ea a fugit cu picioarele goale prin zăpadă, într-o rochie străvezie. Natalia spune că nu i-a fost frică de gerul din Rusia.

 

„În acea zi am fost atât de încărcată emoțional încât, în prima parte a filmării, nu am simțit deloc frigul. Cei din echipă, care erau îmbrăcați gros, s-au uitau la mine în stare de șoc și au întrebat: "La voi, la moldoveni, în loc de sânge curge vin prin vene? Nu simțiți deloc frigul?", a relatat interpreta.

 

 

Vom menționa că autorul piesei „Пьяная" este cunoscuta versificatoare și compozitoare din Belarus Rita Dakota. Natalia Gordienko i-a propus o colaborare, iar la două zile, la miez de noapte, Dakota a sunat-o și i-a cântat piesa la telefon.

 

 

Natalia a afirmat că a acceptat piesa din prima, a simțit că e din repertoriul ei. Mai ales că textul este despre o dragoste neîmpărtășită — o experiență tristă pe care a trăit-o recent chiar interpreta Natalia Gordienko.

„Recent, am avut un moment dificil în viață, am fost dezamăgită și trădată de o persoană. Acest cântec și acest videoclip este ceea ce mi s-a întâmplat, într-adevăr este despre mine! Cred că fiecare fată se va regăsi în această poveste!", spune interpreta. 

 

sursă: sputnik.md
11.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Presa din România: Nelu Stratan ascundea o adevărată dramă! Ce s-a întâmplat cu familia lui
10.02.17
Nelu Stratan, fratele lui Pavel Stratan, a fost găsit fără suflare în locuinţa personală de un prieten. Moartea artistului a fost una neprevăzută, iar mărturie o stă chiar ultimul interviu cu acesta în care vorbea despre planurile sale de viitor.Vestea morţii fratelui lui Pav...
Karizma: “De ce ei se casatoresc cu noi, daca uneori si-o mai trag si cu altele?”
10.02.17
Interpreta Karizma face acum parte dintr-un nou proiect muzical, Ola Tabu, realizat impreuna cu Alla Dontu si echipa Youbesc. Aseara, ea a facut niste dezvaluiri uimitoare...Astfel, Olga Fesenco, alias Ola Tabu, apare in rolul femeii inselate si tradate in cel mai recent clipulet publica...
FOTO: ŞOC! Asta e MODA pe 2017 la bărbaţi! Îţi doreşti să porţi aşa ceva?
09.02.17
La Milano şi Paris au avut loc zilele trecute două festivaluri de modă. Dedicate bărbaţilor. Numai că este greu de crezut că cineva ar putea să poarte aşa ceva, fie şi în 2017. Un an care se anunţă mai libertin decît ceilalţi.Milano şi Paris sunt două dintre cele mai imp...
VIDEO: O prezentatoare TV a oferit un moment XXX în direct! Fusta s-a ridicat… lenjeria intimă n-a existat!
09.02.17
Tovarăşa Aracely Ordaz Campos a oferit o imagine demnă de filmele pentru adulţi în timpul unei emisiuni de divertisment din Mexic. Îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă şi extrem de mulată, prezentatoarea s-a aruncat fără reţinere pe saltele, spre deliciul publicului.Numai...
FOTO: A fost cerută în căsătorie și-a zis un NU sigur! Ce vedetă și-a supărat iubitul
09.02.17
Sunt părinții a trei copii minunați și au avut o relație amoroasă ce s-a întins pe mai bine de nouă ani, totuși atunci când a fost cerută în căsătorie, vedeta a răspuns negativ.Kourtney Kardashian este vedeta în cauză, iar Scott Disick este cel care a pus într...
Fii alături de noi!
Top