Fii alături de noi
Deja Îmi place!
O moldoveancă de 18 ani, invitată la Paris Fashion Week în calitate de fashion blogger: „A fost un vis devenit realitate!”
Visurile se îndeplinesc numai dacă muncești și crezi cu tărie în ele. Teorema e valabilă și pentru ceea ce numește Corina Bîrcă drept „cea mai mare realizarea a sa”. Liceeana a fost onorată cu o invitație la recentul Paris Fashion Week, pentru a îndeplini misiunea de fashion blogger din partea revistei online Fashion Bobor.

Moda e marea provocare din viața Corinei. Tânăra s-a implicat în organizarea Bucharest Fashion Week, iar acum, proaspăt întoarsă de la Paris, ne-a pus toate trăirile pe tavă!

 

Dragă Corina, constatăm cu interes că moda nu are defel un loc accidental în viața ta. Vorbește-ne despre cum a pornit această „relație” a voastră!

 

Mereu mă vedeam actâvand în domeniu, iar acum un an am decis că e momentul să fac un prim pas. Totul a început odată cu participarea mea în calitate de organizator la Bucharest Fashion Week, experiență care mi-a adus multe alte proiecte în care activez și acum.

 

 

Consider că pentrua evolua în acest domeniu, ai nevoie de multă creativitate, inițiativă, dar și organizare, pentru că niciodată nu ai destul timp ca să le reușești pe toate.

 

Continuarea citește aici

sursă: ea.md
13.03.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top