Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Palma primita de Andreea Marin in direct. Oana Zavoranu, replici acide la adresa divei
Oana Zavoranu, concurenta in cadrul emisiunii ”Uite cine danseaza”, nu ezita sa fie la fel de acida si in cadrul show-ului de la ProTv. De data aceasta, tinta ironiilor ei a fost nimeni alta decat Andreea Marin.

Vizibil iritata de faptul ca in prima editie Andreea Marin i-a spus ca asteapta de la ea o evolutie, Oana Zavoranu a simtit nevoia sa-i raspunda:


”Pentru Andreea Marin sigur voi evolua. asta este scopul meu in emisiunea asta, sa o multumesc pe ea”, a declarat Oana Zavoranu inainte de a intra pe scena. Totusi, potrivit juriului, prestatia Oanei Zavoranu nu a fost una dintre cele mai bune, ba dimpotriva, a fost destul de criticata.

 

”Voi ati lipsit de la antrenamente? Ce s-a intamplat. Jumatate din dans ati stat pe scaun”, le-a spus Mihai Petre care le-a si dat nota 4, asa cum a facut de altfel si Andreea Marin.

 

Prima editie a show-ului "Uite cine danseaza" a avut loc pe 6 martie si a fost plina de momente picante si emotionante. S-a produs prima ciocnire dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, iar cele doua si-au aratat rivalitatea in direct. Editia a fost presarata cu replici savuroase intre cele doua dive.

sursă: perfecte.md
15.03.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top