Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Pavel Volya și-a sărbătorit aniversarea celor 38 de ani departe de casă. Vezi cu ce dar l-a surprins soția
De câteva zile, Pavel Volya și Lyasan Utiasheva se află într-o mică vacanță, acolo unde se distrează de minune. Cei doi au ales și o destinație extrem de frumoasă, iar călătoria se pare că a avut și un scop prestabilit. Ieri, comediantul rus și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cea care i-a fost alături este chiar soția sa.

„Aș putea scrie o carte despre cât de mult te iubesc (dar asta un pic mai târziu). Astăzi te așteaptă o mulțime de surprize. Pregătește-te! La mulți ani! Ești cel mai bun. Îți mulțumesc pentru această poveste, care se petrece cu noi”, a scris Lyasan într-o postare pe contul de Instagram.

 

 

Și surprizele au început chiar de la primele ore ale zilei. Totuși, cea care l-a impresionat cel mei mult pe omagiat a fost cina în doi de care a avut parte, într-o ambianță pe cât se poate de romatică. Pavel Volya și Lyasan Utiasheva au luat masa în deșert, pe timp de seară.

 

 

Tot ieri, și colegii de muncă ai comediantului, dar și simpli oameni l-au invadat cu mesaje de felicitare. Pentru toți, Pavel a avut un singur mesaj:

 

„Câți prieteni am eu! Telefonul sună dis-de-dimineață. Mii de cuvinte frumoase din toate colțurile lumii. Oameni buni, dragi, cunoscuți și nu prea, m-au felicitat. Vă mulțumesc tuturor și mă închin! Atâtea emoții pozitive. A fost o zi cu surprize și daruri din partea copiilor mei și soției”, a scris sărbătoritul pe rețelele de socializare.

 

 

Amintim că Pavel Volya a împlinit ieri vârsta de 38 de ani. Acesta s-a căsătorit la 33 de ani și a devenit tată pentru prima dată la 34 de ani.

sursă: ea.md
17.03.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top