Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Răsturnare de situaţie în cazul morţii Mădălinei Manole. Ce au găsit în telefonul artistei
La 7 ani de la moartea Mădălinei Manole, Mihaela Brooks, expert în investigaţii criminale, continuă să prezinte concluziile raportului propriu.

Erori uriaşe de procedura a procurorilor ies la iveală, la 7 ani de la moartea Mădălinei Manole. Mihaela Brooks, cea care şi-a dedicat ultimii ani din viaţă realizând un raport „paralel” despre moarte artistei, e de părere că anchetatorii au ignorat câteva amănunte de baza în momentul în care au ajuns la faţă locului.

 

Un exemplu în acest sens este absenţa din raportul oficial al facturii de telefonie mobilă, de la terminalul Mădălinei Manole.

 

Mihaela Brooks a făcut rost de acesta de la tatăl Mădălinei, iar aici apare un detaliu incredibil: de pe telefonul artistei s-a sunat la câteva ore după moartea acesteia şi chiar după ce aparatul ajunsese în custodia autorităţilor, acesta reprezentând o probă importantă la dosar.

 

"La dosar nu există factură Vodafone a telefonului Mădălinei Manole. Eu am obţinut-o de la domnul Manole, dânsul a obţinut-o după ce a cerut-o companiei de telefonie.

 

Ce este interesant: pe 13 iulie, ora 11.37, Mădălina şi-a sunat tatăl. Mădălina a vrut să se asigure că părinţii ei, împreună cu nepoţelul pe care îl adoră, vor fi prezenţi la aniversarea ei, a doua zi, pe 14.

 

În ziua în care Mădălina a murit, cronologic vorbind, la ora 06.44, echipajele de pe ambele salvări erau deja acolo. La ora aceea s-a dat un telefon de pe aparatul Mădălinei, care a durat aproape o jumătate de minut.

 

Din păcate, nu ştiu cine este persoană sunată. Ce este important aici: tot la aceeaşi, dată, la ora 09.03, de pe telefonul Mădălinei s-a mai făcut un apel la un alt număr.

 

Mi s-a spus la cine, însă nu am avut posibilitatea să verific dacă este adevărat sau nu. Importantă este ora la care s-a făcut apelul. La 09.03, anchetatorii erau acolo.

 

În procesul verbal se arată că telefonul fusese predat de domnul Mircea poliţiştilor. Era proba la dosar. Dacă telefonul acesta a fost proba la dosar la caz, cum a fost posibil că Petru Mircea să facă acest apel telefonic.

 

Această este, totuşi, o eroare destul de gravă pe care procuratura nu a luat-o în considerare. Nu a încercat să afle cum a fost posibil că el să se folosească de o proba la dosar", spune Mihaela Brooks, conform stirilekanald.ro.

13.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
FOTO: Să nu te miri dacă o vezi pe „Xenia Deli” la Soroca. Iată cum arată tânăra care îi seamănă leit
13.07.17
Iana Carauș este o tânără în vârstă de 17 ani de la Soroca. Postările sale pe rețelele de socializare i-au uimit pe toți prin asemănarea uluitoare a tinerei cu celebrul model, Xenia Deli.Descoperirea a fost făcută de jurnaliștii de la shok.md, care au publicat un artic...
Doina Sulac își marchează astăzi a 29-a aniversare: „Posibil am devenit mai discretă, dar cred că asta e spre binele meu!”
13.07.17
Omagiata acestei zile nu și-a făcut preț de mai multe luni apariția pe micile ecrane, dedicându-se în totalitate muzicii. Astăzi însă a făcut o excepție. La a 29-a aniversare, Doina Sulac a pășit pragul studio-ului Prima Oră, unde a vorbit despre noutățile din viața sa. ...
VIDEO: Gangnam Style nu este cel mai vizualizat clip de pe YouTube. Iată piesa care ocupă acum locul I
13.07.17
Timp de 4 ani, piesa „Gangnam Style” cântată de Psy s-a menținut pe primul loc în topul celor mai vizualizate clipuri de pe YouTube. Această perioadă de glorie a apus recent, când locul I a fost ocupat de o altă piesă, la fel de cunoscută.Este vorba de piesa interpreților&...
FOTO: Ce iubita are Donnarumma, dupa ce a devenit milionar la 18 ani! A plecat cu ea in Ibiza in loc sa dea BAC-ul
12.07.17
Donnarumma a devenit unul dintre cei mai bine platiti portari din lume, castigand 6 milioane de euro pe an. Acesta a negociat timp de cateva saptamani cu AC Milan, fiind supus unor presiuni enorme din partea fanilor, care l-au amenintat in toate felurile.Portarul de doar 18 ani a prefera...
Unde își petrec modelele Victoria’s Secret vacanța de vară?
12.07.17
Dacă în timpul anului le admirăm pe catwalk, în timp ce defilează în cele mai sexy ținute, acum a venit momentul să pornim alături de ele în căutarea celor mai cool și… însorite destinații de vacanță. Din Croația în Ecuador, iată unde își petrec vara supermodelele ...
Fii alături de noi!
Top