Fii alături de noi
Deja Îmi place!
A ieșit din închisoare și face declarații BOMBĂ! Un fost ministru aruncă vorbe „GRELE”
Unul dintre înalții demnitari români care au fost condamnați pentru fapte de corupție a decis să vorbească despre evenimentele care au schimbat o parte din istoria României, scrie evz.ro.

Decebal Traian Remeș, fostul ministru al Agriculturii, a vorbit fără menajamente în studioul Antenei 3.

 

„Marea greșeală a guvernului Sorin Grindeanu nu a fost Ordonanța 13, ci că au cedat. Cei care au protestat au fost sub comanda Monicăi Macovei, cu toate slugile lor, pe care îi găsim în toate instituțiile, în presă, în lumea privată. Frica a fost că țara se va putea aprinde si se putea aprinde. Au acționat și împotriva lui Victor Ponta. Pe Ponta nu îl simpatizez, dar era mai bun de președinte decât neamțul ăsta care nu avea loc în Germania,” crede Decebal Traian Remeș.

 

Acesta a vorbit și despre cei care contestă acordarea de subvenții crescătorilor de porci, motivându-și poziția prin faptul că rudele lui Liviu Dragnea au la rândul lor afaceri în acest domeniu și că ar fi vorba despre subvenții ”cu dedicație”.

 

„Toți ticăloșii care strigă că subvenția este un dar pentru fiu, ei uită că atunci când cumpără carne de porc, e din porci crescuți în UE, vânduți la pres de aur. Sunt porci aduși de afară,” a spus Remeș.

sursă: democracy.md
19.04.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top