Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Alexandru Tănase CRITICĂ intenția de a modifica sistemul electoral, după ce a plecat de la Curtea Constituțională
Fostul președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase, pe care Guvernul nu l-a reconfirmat pentru un nou mandat, consideră că intenția Parlamentului European de amânare a sprijinului financiar macroeconomic pentru R. Moldova este legată, în principal, de intenția puterii de la Chișinău de a schimba sistemul electoral.

Totodată, Tănase este mirat de faptul că președintele Igor Dodon a salutat decizia Parlamentului European de a amâna ajutorul macrofinanciar pentru R. Moldova, deoarece dânsul e una dintre persoanele-cheie care optează pentru schimbarea sistemului electoral.

„Dodon a salutat intenția Parlamentului European de amânare a sprijinului financiar macroeconomic pentru Moldova. Intenția Parlamentului European de amânare a sprijinului financiar macroeconomic pentru Moldova este legată, în principal, de intenția puterii de la Chișinău (din care Dodon face parte) de a schimba sistemul electoral. 

Dodon și gruparea pe care o conduce sunt nu doar părtași la cacealmaua cu reforma sistemului electoral, dar si o piesă indispensabila a acestui joc. În mod logic, intenția Parlamentului European de amânare a sprijinului financiar macroeconomic pentru Moldova este o consecință directă a acțiunilor lui... Dodon, pe care același Dodon le saluta... Caut un sinonim mai potrivit pentru cuvântul ipocrizie...”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

14.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top