Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Atenție, IMPORTANT pentru șoferii cu mașini dotate cu alimentare GPL! Statul vrea să modifice regulile
Miniștrii au aprobat ieri, 10 iulie 2017, proiectul de lege privind interzicerea accesului a mașinilor dotate cu alimentare cu gaze în parcările subterane și cele de tip închis.

Șoferii care au o mașină dotată cu sistem de alimentare cu gaze ar putea să nu mai aibă dreptul să-și parcheze autovehiculele în parcările subterane și în cele închise.

 

Restricțiile sunt stipulate într-un proiect de hotărâre de Guvern, inclus pe ordinea de zi a ședinței cabinetului de miniștri ce va avea loc mâine.

 

Proiectul prevede completarea Regulamentului Circulației Rutiere cu următoarele puncte:

 

 

În acest sens, Regulamentul ar putea fi completat cu următorul indicator:

 

 

Astfel, la intrarea în parcările subterane și cele de tip închis, va fi amplasat respectivul indicator, ce va interzice accesul și parcarea mașinilor cu alimentare GPL.

 

Restricțiile vin să protejeze interesele vitale ale populației și să minimizeze posibilele riscuri de incendii și explozii la exploatarea autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze.

 

Potrivit argumentării proiectului, modificările sunt introduse după ce au fost identificate o serie de lacune care au condus la necesitatea unor măsuri de limitare a accesului autovehiculelor menționate în parcările subterane a blocurilor locative multietajate și/sau clădirilor de menire social-culturale.

sursă: bani.md
11.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
FOTO: Natalia Gordienko incearca sa dezvaluie subtil sexul copilului sau? Iata detaliile care au trezit suspiciuni
Natalia Gordienko va avea o fetita sau un baietel?Natalia Gordienko a postat pe contul sau de Instagram, o poza cu o fetita care este fericita, insotita de comentariul "Fericita". In acel moment…
Vine sau nu peste noi uraganul din România: Iată ce spun meteorologii moldoveni
Сорванные крыши домов, поваленные деревья, десятки пострадавших и восемь погибших людей – таковы последствия…
COMOARA ascunsă din pachetul de țigări. Toată lumea le aruncă, deși pot câștiga sume URIAȘE
Pentru mulți fumători, foița aurie sau argintie care acoperă țigările într-un pachet este complet inutilă, însă niciunul nu știe că prin aruncarea acestora pierd cel puțin 500 de euro.O…
Membrii trupei DJ Project, răniţi grav după ce un TIR s-a răsturnat peste maşina lor
Membrii trupei DJ Project, Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira, sunt printre victimele accidentului rutier care a avut loc luni, pe DN7, în judeţul Vâlcea, când un TIR s-a răsturnat şi a lovit două…
Neymar încinge spiritele la PSG! Brazilianul, la un pas de bătaie cu Cavani după meciul cu Lyon!
Thiago Silva a evitat o bătaie între Edinson Cavani şi Neymar, după meciul disputat de PSG pe teren propriu cu Olympique Lyon, informează L'Equipe.Conforma jurnaliştilor francezi, Cavani i-a…