Fii alături de noi
Deja Îmi place!
FOTO: Plahotniuc a PLECAT în SUA cu o cursă charter? Candu: „Eu știam că e la BIROU”
Președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, ar fi plecat într-o vizită în SUA, informează Agenția Infotag, care face trimitere la surse de la Wasington. Întâmplător sau nu, ieri de pe Aeroportul Internațional Chișinău a decolat un avion charter destul de costisitor spre SUA.

Potrivit Infotag, Plahotniuc va avea un program foarte încărcat timp de câteva zile. Acesta urmează să aibă întrevederi cu asistentul adjunct al Secretarului de Stat al SUA, Bridget Brink, precum și cu alți reprezentanți ai Departamentului de Stat și ai Congresului SUA.

 

De asemenea, Plahotniuc va avea întrevederi cu liderii unor organizații neguvernamentale și institute din SUA. Nu în ultimul rând, Plahotniuc ar avea planificată o întâlnire cu jurnaliștii americani și va acorda interviuri pentru unele instituții media internaționale.

 

PD nu a anunțat nimic despre vizita lui Vlad Plahotniuc în SUA. Iar spicherul Andrian Candu spune că nu cunoaște informații la acest subiect. „Eu știam că e la birou”, a declarat astăzi Candu, atunci când a fost întrebat dacă liderul PD a plecat în SUA.

 

Infotag mai scrie că vizita lui Vlad Plahotniuc în SUA a fost organizată de o companie care se ocupă de promovarea PD și a liderului formațiunii. La mijlocul anului trecut, PD a semnat un contract de colaborare cu Podesta Group din SUA. Potrivit contractului, PD s-a obligat să plătească acestei companii de lobby câte 600 de mii de dolari anual.

 

Ieri, de pe Aeroportul Internațional Chișinău a decolat spre SUA un Boeing 737-7BC BBJ. Unii internauți au scris că închirierea unui asemenea avion costă până la 20 de mii de euro pe oră. Deocamdată, nu se știe dacă anume Vlad Plahotniuc și delegația sa a mers în SUA cu acest avion exclusivist cu circa 40 de locuri. 

17.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top