Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Liderii ruși , ”cu lupa” pe protestele care au loc în România
Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova își exprimă îngrijorarea pentru bucureșteni cu privire protestele masive antiguvernamentale.

Moscova are un mesaj direct pentru Bucureşti: „Se pare că liderii români s-au lăsat atât de purtaţi de val în a crea o imagine mitică a inamicului - Rusia - că au ignorat problemele grave din propria ţară".

 

Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova a răspuns printr-un mesaj la o întrebare a presei privind protestele de stradă din ultima perioadă: „La fel ca majoritatea vecinilor României, Rusia a monitorizat îndeaproape evoluţiile din capitala ţării şi diverse alte oraşe. Dimensiunea şi natura de conflictuală a protestelor masive antiguvernamentale care au loc începând cu 22 ianuarie 2017 nu pot decât să creeze îngrijorări”.

 

„Se pare că liderii români s-au lăsat atât de purtaţi de val în a crea o imagine mitică a inamicului - Rusia - încât au ignorat problemele grave din propria ţară, pe care situaţia curentă le-a scos la lumină”, este mesajul diplomaţiei ruse.

 

Mai mult citește aici

sursă: evz.ro
12.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top