Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Misterul din spatele fostei soții a lui Vladimir Putin. Cine este femeia care a fost SPION alături de liderul de la Kremlin în KGB
Lyudmila Ocheretnaya a fost căsătorită cu Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici şi mai temuţi politicieni, timp de 30 de ani. Aceasta ar fi căsătorită cu un bărbat care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea, potrivit Business Insider.

În presă există foarte puţine detalii despre viaţa personală a lui Vladimir Putin şi a familiei lui. Majoritatea jurnaliştilor ruşi care au încercat să publice articole despre viaţa privată a liderului politic au sfârşit prin a demisiona.

 

Divorţul dintre Lyudmila Ocheretnaya şi Vladimir Putin a fost anunţat în iunie 2013 după o căsnicie de aproape 30 de ani.

 

În 2016 s-a scris în presă că fosta nevastă a lui Putin s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, după care şi-a schimbat şi numele.

 

Ocheretny este directorul unei organizaţii non-profit, Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale, şi este cu 20 de ani mai tânăr decât Lyudmila.

 

Înainte de a se căsători cu Putin în 1983, Ocheretnaya a fost însoţitoare de zbor pentru compania rusească Aeroflot. Vorbeşte fluent franceză, germană şi spaniolă.

 

Cei doi s-au cunoscut în Leningrad, actualul Sankt Petersburg, la începutul anilor 1980, printr-un prieten comun.

 

Ocheretnaya şi Putin au două fiice, Maria şi Katerina, născute în 1984, respectiv 1985. Foarte puţine detalii sunt făcute publice despre cele două fete, încât părinţii au încercat să le ţină departe de sfera publică.

 

Chiar şi adulte fiind, cele două au dat admitere la facultate sub nume false pentru a-şi proteja identitatea.

 

După ce au lucrat amandoi ca şi ofiţeri KGB în anii 80, Putin şi Ocheretnaya s-au întors în St. Petersburg unde el a început să lucreze pentru guvern.

 

Reuters relata că deşi Lyudmila avea propria ei ambiţie pentru a lucra, Putin a ales să o menţină în afara luminii reflectoarelor.

 

„El s-a gândit că osoţie trebuie să fie modestă şi să nu iasă în faţă”, a declarat o sursă anonimă pentru Reuters.

 

Slava Zaitsev, un designer rus care se ocupa de garderoba Primei Doamne pentru anumite ocazii a declarat în 2013 pentru Reuters:

 

„ Obişnuia să imi spună că nu îi place prea mult să călătorească sau să apară în public. Spunea că nu este pregătită pentru asta şi că nu se aştepta la rolul de soţie a preşedintelui.”

 

În 2013, în timpul unei pauze din cadrul spectacolului de balet „La Esmeralda”, cuplul şi-a anunţat divorţul în mod public.

 

„Căsnicia noastră se încheie din cauza faptului că nu mai avem timp să ne vedem. Vladimir Vladimirovich este complet cufundat în muncă. Copiii noştri au crescut, iar mie chiar nu imi place să mă afişez în sfera publică”, a spus Ocheretnaya.

 

Ocheretnaya şi-a respectat cuvântul şi a stat în afara reflectoarelor. În presa din Rusia au circulat zvonuri că aceasta s-a alăturat unei mânăstiri.

 

În 2016 a devenit public faptul că aceasta s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, directorul organizaţiei non-profit numită , Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale.

 

Conform presei din Rusia, cuplul a cumpărat un domeniu în sud-vestul Franţei în valoare de 7.46 milioane de dolari.

 

Această achiziţie ridică întrebări referitoare la averea lui Vldimir Putin, pe care un consultant al unui fost guvern a estimat-o ca fiind aproximativ 70 de miliarde de dolari.

sursă: zf.ro
17.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
VIDEO: Averea deputatei Violeta Ivanov
17.07.17
Și deputata PD Violeta Ivanov trăiește împreună cu familia într-o locuință nedeclarată. Se plângea anterior că locuiește la bloc, însă, apartamentul în care stă este mare cât o casă. Are două etaje și aproape 150 de metri pătrați. E înregistrat pe numele uneia...
Voronin se ia iar de „Serioja”: Se vorbește că soției lui îi plac jocurile de noroc
17.07.17
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, nu pierde nicio ocazie pentru a-l apostrofa pe fostul său „ucenic”, actualmente deputat democrat - Sergiu Sîrbu. Mai mult, în ultima sa apariție televizată Voronin a pomenit-o și pe soția acestuia, declarînd că Sârbu ar face anumite proiecte ...
AVERTISMENTUL lui Vladimir Putin. Ce spune despre un posibil RĂZBOI: Rusia e cea mai mare ţară din lume
17.07.17
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat vineri că Rusia nu va porni niciun război, dar îşi va apăra interesele sale pe arena internaţională într-o manieră civilizată, informează agenţia de ştiri TASS.„Nu vom isca conflicte sau războaie, însă vom pleca ...
Rogozin, despre Plahotniuc: Unicul miliardar dintr-o țară săracă cheamă un nou război pe Nistru?
17.07.17
Vicepremierul Federaţiei Ruse, Dmitrii Rogozin, s-a arătat nedumerit de discursul președintelui PDM, Vlad Plahotniuc, ţinut pe 12 iunie, la Consiliul Internaționalei Socialiste de la New York. Potrivit oficialului rus „unicul miliardar dintr-o țară săracă” ar chema la „un ...
Armata siriană a recucerit de la ISIS importante câmpuri petroliere
16.07.17
Armata siriană, cu sprijin aerian puternic din partea Rusiei, a forțat sâmbătă luptătorii Statului Islamic să se retragă din jurul mai multor sonde de petrol din provincia Raqqa, transmite Reuters citată de Agerpres. Jihadiștii își apără acum ultimele teritorii controlate ...
Fii alături de noi!
Top