Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Misterul din spatele fostei soții a lui Vladimir Putin. Cine este femeia care a fost SPION alături de liderul de la Kremlin în KGB
Lyudmila Ocheretnaya a fost căsătorită cu Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici şi mai temuţi politicieni, timp de 30 de ani. Aceasta ar fi căsătorită cu un bărbat care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea, potrivit Business Insider.

În presă există foarte puţine detalii despre viaţa personală a lui Vladimir Putin şi a familiei lui. Majoritatea jurnaliştilor ruşi care au încercat să publice articole despre viaţa privată a liderului politic au sfârşit prin a demisiona.

 

Divorţul dintre Lyudmila Ocheretnaya şi Vladimir Putin a fost anunţat în iunie 2013 după o căsnicie de aproape 30 de ani.

 

În 2016 s-a scris în presă că fosta nevastă a lui Putin s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, după care şi-a schimbat şi numele.

 

Ocheretny este directorul unei organizaţii non-profit, Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale, şi este cu 20 de ani mai tânăr decât Lyudmila.

 

Înainte de a se căsători cu Putin în 1983, Ocheretnaya a fost însoţitoare de zbor pentru compania rusească Aeroflot. Vorbeşte fluent franceză, germană şi spaniolă.

 

Cei doi s-au cunoscut în Leningrad, actualul Sankt Petersburg, la începutul anilor 1980, printr-un prieten comun.

 

Ocheretnaya şi Putin au două fiice, Maria şi Katerina, născute în 1984, respectiv 1985. Foarte puţine detalii sunt făcute publice despre cele două fete, încât părinţii au încercat să le ţină departe de sfera publică.

 

Chiar şi adulte fiind, cele două au dat admitere la facultate sub nume false pentru a-şi proteja identitatea.

 

După ce au lucrat amandoi ca şi ofiţeri KGB în anii 80, Putin şi Ocheretnaya s-au întors în St. Petersburg unde el a început să lucreze pentru guvern.

 

Reuters relata că deşi Lyudmila avea propria ei ambiţie pentru a lucra, Putin a ales să o menţină în afara luminii reflectoarelor.

 

„El s-a gândit că osoţie trebuie să fie modestă şi să nu iasă în faţă”, a declarat o sursă anonimă pentru Reuters.

 

Slava Zaitsev, un designer rus care se ocupa de garderoba Primei Doamne pentru anumite ocazii a declarat în 2013 pentru Reuters:

 

„ Obişnuia să imi spună că nu îi place prea mult să călătorească sau să apară în public. Spunea că nu este pregătită pentru asta şi că nu se aştepta la rolul de soţie a preşedintelui.”

 

În 2013, în timpul unei pauze din cadrul spectacolului de balet „La Esmeralda”, cuplul şi-a anunţat divorţul în mod public.

 

„Căsnicia noastră se încheie din cauza faptului că nu mai avem timp să ne vedem. Vladimir Vladimirovich este complet cufundat în muncă. Copiii noştri au crescut, iar mie chiar nu imi place să mă afişez în sfera publică”, a spus Ocheretnaya.

 

Ocheretnaya şi-a respectat cuvântul şi a stat în afara reflectoarelor. În presa din Rusia au circulat zvonuri că aceasta s-a alăturat unei mânăstiri.

 

În 2016 a devenit public faptul că aceasta s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, directorul organizaţiei non-profit numită , Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale.

 

Conform presei din Rusia, cuplul a cumpărat un domeniu în sud-vestul Franţei în valoare de 7.46 milioane de dolari.

 

Această achiziţie ridică întrebări referitoare la averea lui Vldimir Putin, pe care un consultant al unui fost guvern a estimat-o ca fiind aproximativ 70 de miliarde de dolari.

sursă: zf.ro
17.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
Top 3 zodii care se îmbogăţesc în septembrie. BANII încep să cadă din cer, peste noapte!
Astrele se aliniaza favorabil, astfel ca pentru cateva dintre zodii se anunta schimbari pozitive in plan financiar. Vor avea parte de surprize placute, conturile lor rotunjindu-se considerabil. Unii vor…
FOTO: Rusii au sapat cea mai adanca gaura in pamant. Ce au gasit AICI ESTE FABULOS
Rusii au incercat un experiment inedit pe Peninsula Kola, administrata de Rusia. Aceasta fasie de pamant este situata in partea europeana a Rusiei, regiunea Murmansk. Peninsula este locuita de laponi,…
SCANDAL uriaş la Nestle: Gigantul elveţian este acuzat că a vândut, în ultimii 10 ani, apă de la robinet sub numele unui brand premium. Frauda este colosală
Nestle, în mijlocul unui scandal uriaş, compania fiind acuzată că a vândut, sub tutela produsului Poland Spring, apă de la robinet, în valoare de 900 de milioane de dolari pe an, în ultimii 10…
DRAMĂ în lumea filmului! A MURIT. Hollywood-ul este în stare de ŞOC
ŞOC la Hollywood! Actorul Sonny Landham, care a devenit faimos după ce a jucat alături de Arnold Schwarzenegger în "Predator", a murit la vârsta de 76 de ani, după probleme de sănătate cu inima.În…
Planta fericirii, cunoscută încă din antichitate pentru beneficiile sale
Planta, folosită din cele mai vechi timpuri ca şi antidepresiv natural, combate stările de depresie, indispoziţie şi pesimism. Datorită compuşilor săi, este şi astăzi una dintre cele mai apreciate…