Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Omul-cheie din spatele doctrinei lui Trump. Are 31 de ani şi a promovat blocada anti-musulmană din SUA
Stephen Miller are 31 de ani şi este unul dintre cei mai influenţi consilieri ai preşedintelui SUA Donald Trump, fiind cel care îl sfătuieşte cu privire la politici. Miller este unul dintre artizanii doctrinei „America First”, promovată de Trump în politica externă şi pe baza căreia noul preşedinte al SUA a adoptat ordinul executiv prin care a suspendat programul de primire a refugiaţilor în SUA şi a interzis pentru 90 de zile accesul în ţară tuturor cetăţenilor din 7 state majoritar musulmane, scrie Gândul.

La 31 de ani, Stephen Miller este unul dintre oamenii cheie, alături de fostul şef al Breitbart News, Stephen Bannon, ai doctrinei populiste „America First”, care şi-a arătat efectele asupra politicilor privind imigraţia şi tratatele comerciale şi a provocat îngrijorări în rândul aliaţilor SUA. Funcţia sa la Casa Albă este de consilier al preşedintelui pe politici, însă el se află alături de Trump de peste un an, intrând în campania acestuia în ianuarie 2016, arată Washington Post, într-un portret al acestui personaj influent de la Casa Albă.

 

Miller a pornit ca un tânăr conservator în liberala Santa Monica, California, unde a intrat adesea în controverse încă din liceu. Telefona deseori la o emisiune de radio cu acoperire naţională, unde îi acuza pe administratorii liceului că promovează multiculturalismul, permiţând anunţuri în limba spaniolă sau neimpunând recitarea obligatorie a jurământului de fidelitate faţă de SUA (Pledge of Allegiance).

 

Miller a continuat în acelaşi stil şi la Universitatea Duke, unde scria la o publicaţie conservatoare. „Experimentul social care a devenit liceul Santa Monica este încă un exemplu al eşecului îngrozitor al stângismului şi al iluziilor şi paranoiei arhitecţilor săi”, scria el în 2005. „Osama bin Laden s-ar simţi foarte binevenit în liceul Santa Monica”, mai scria el.

 

Până să ajungă unul dintre cei mai fervenţi oameni ai lui Trump în promovarea ordinului executiv care a blocat cetăţenii a 7 state musulmane să mai intre în SUA, Miller şi-a dezvoltat capacităţile unui luptător cultural şi ale unui provocator conservator, pregătit să condamne liberalismul în ce priveşte rasa sau identitatea.

 

Ca şi şeful său, Donald Trump, tânărul Miller şi-a creat această identitate fiind cufundaţi chiar în comunităţi liberale, unde a putut duce aceste lupte chiar pe teritoriul opoziţiei.

sursă: mediafax.ro
12.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
FOTO: Natalia Gordienko incearca sa dezvaluie subtil sexul copilului sau? Iata detaliile care au trezit suspiciuni
Natalia Gordienko va avea o fetita sau un baietel?Natalia Gordienko a postat pe contul sau de Instagram, o poza cu o fetita care este fericita, insotita de comentariul "Fericita". In acel moment…
Vine sau nu peste noi uraganul din România: Iată ce spun meteorologii moldoveni
Сорванные крыши домов, поваленные деревья, десятки пострадавших и восемь погибших людей – таковы последствия…
COMOARA ascunsă din pachetul de țigări. Toată lumea le aruncă, deși pot câștiga sume URIAȘE
Pentru mulți fumători, foița aurie sau argintie care acoperă țigările într-un pachet este complet inutilă, însă niciunul nu știe că prin aruncarea acestora pierd cel puțin 500 de euro.O…
Membrii trupei DJ Project, răniţi grav după ce un TIR s-a răsturnat peste maşina lor
Membrii trupei DJ Project, Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira, sunt printre victimele accidentului rutier care a avut loc luni, pe DN7, în judeţul Vâlcea, când un TIR s-a răsturnat şi a lovit două…
Neymar încinge spiritele la PSG! Brazilianul, la un pas de bătaie cu Cavani după meciul cu Lyon!
Thiago Silva a evitat o bătaie între Edinson Cavani şi Neymar, după meciul disputat de PSG pe teren propriu cu Olympique Lyon, informează L'Equipe.Conforma jurnaliştilor francezi, Cavani i-a…