Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Sandu, despre Candu: A devenit cam nervos, nașul ar putea să-i dea înapoi colacii
Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, susține că speakerul Legislativului, Andrian Candu, a devenit cam nervos în ultima perioadă.

Reacția acesteia vine după ce ieri Candu a participat la emisiunea „Replica” de la Prime, în cadrul căreia a afirmat că aceeași protestatari de azi, inclusiv Maia Sandu, acum un an susțineau ideea uninominalului.

 

„Ceva se întâmplă cu președintele Parlamentului… Cândva sigur de sine și calm, de la o vreme e tot mai nervos și incoerent. Ieri promova uninominalul, azi susține mixtul, mâine - cine știe ce-i mai trăsnește prin cap? Vrea să ia pâinea trollilor, spune minciuni, visează alianțe și întâlniri nocturne. Înțeleg de ce e speriat. Arde. Iar Nașul ar putea să-i întoarcă colacii”, a scris Maia Sandu.

 

În cadrul emisiunii de la Prime, Andrian Candu a mai declarat că Maia Sandu, alături de Grigore Petronco, încearcă să pună presiune pe guvernare atunci când solicită FMI-ului și altor structuri europene să nu mai ofere sprijin financiar Republicii Moldova.

sursă: agora.md
15.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top