Fii alături de noi
Deja Îmi place!
VIDEO: Discursul înflăcărat al lui Chirtoacă la Orășelul European: Tapiola, nevoit să intervină
Primarul general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a ținut astăzi un discurs înflăcărat la deschiderea Orășelului European, organizat de Delegația Uniunii Europene. Acesta a enumerat un șir de 10 realizări ale cooperării Capitalei cu instituțiile Uniunii Europene. Totodată, Chirtoacă nu a evitat să-i apostrofeze pe socialiști care au inițiat procedura de colectare a semnăturilor pentru organizarea referendumului de demitere a sa, dar și pe președintele Igor Dodon.

„Din păcate, unii care răspund prezent doar la Moscova și răspund absent la Chișinău, vor să organizeze referendumuri. Cei care răspund doar prin purtători de cuvânt la un eveniment dedicat Republicii Moldova vor fi trecuți la capitolul erori ale istoriei și descalificându-se din statutul de președinte vor fi trecuți doar la statutul de preș”, a declarat Chirtoacă.

 

Imaginile au surprins momentul în care Ambasadorul UE la Chișinău, Pirkka Tapiola, s-a apropiat de Chirtoacă și i-a transmis un mesaj. În rezultat acesta și-a încheiat discursul.

sursă: agora.md
13.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top