Fii alături de noi
Deja Îmi place!
VIDEO: Replica PL la declarațiile lui Șalaru despre actualul șef de la Ministerul Apărării
Partidul Liberal vine cu o replică la declarațiile lui Anatol Șalaru care spune că actualul șeful interimar de la Apărare este de fapt fostul administrator al sediului PL și că acesta nu știe să facă politici în domeniul securității.

Replica liberalilor reprezintă un colaj video în care Șalaru, pe vremea când era ministrul Apărării, l-a propus pe Galbura la funcția de vice caracterizându-l ca om ”din Armată”, iar aseară i-a descris neprofesionalimul declarând că această persoană ”îi cumpăra plăcinte lui Mihai Ghimpu”.

 

Alăturând cele două secvențe video, Partidul Liberal lasă de înțeles că tot Șalaru a fost cel care l-a propus pe Galbura la funcția de viceministru al Ministerului Apărării. PL nu comentează, însă, nu infirmă și nici nu confirmă declarațiile lui Șalaru, potrivit cărora Galbura era - la partid - nimic mai mult decât administrator de sediu. 

 

 

L-am sunat pe Anatol Șalaru să aflăm cine din partid l-a înaintat pe Galbura la funcția de viceministru, la care fostul șef de la Apărare ne-a spus fără a sta pe gânduri: Mihai Ghimpu! El mai întâi i-a promis lui Galbura că îl face viceministru și pe urmă m-a pus pe mine ministru!

 

Am încercat, de asemenea, să obținem o reacție și din partea viceministrului Galbura. Contactat de reporterul Deschide.MD, acesta ne-a închis telefonul îndată ce a auzit denumirea instituției de presă.

 

Vom aminti că aseară, în cadrul emisiunii ”Punctul pe azi” de la TVR, Anatol Șalaru a declarat că din Ministerul Apărării plecă din ce în ce mai mulți oameni, iar acest lucru se explică prin faptul că ministerul nu are un conducător deja de patru luni. 

 

„Militarii au nevoie de șef, așa este făcută armata. E nevoie de ministru. Astăzi la cârma ministerului este un tip, care a fost cândva militar, dar ocupația lui principală a fost administratorul sediului PL și-i cumpăra plăcinte lui Mihai Ghimpu. El fiind o persoană limitată care nu are viziuni, nu a reușit să se impună în minister, iar ofițerii au nevoie de ministru, cel care face politicile, cel care îi protejează, cel care îi apără, cel care îi ajută. Această persoană nu este respectată de minister, iar oamenii își pun multe semne de întrebare”, a declarat fostul ministru al apărării.

sursă: deschide.md
15.04.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top