Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Voronin s-a ținut de cuvânt și i-a dat în obraz lui Dumitru Diacov pentru că ar fi „luat prostituate” în PD. Replica a venit imediat
Așa cum a promis ieri, în cadrul unei conferințe de presă, comunistul Vladimir Voronin i-a reproșat astăzi președintelui de onoare al Partidului Democrat (PD), Dumitru Diacov, că a primit în rândurile formațiunii pe cei 14 transfugi comuniști, pe care i-a numit „prostituate”.

„Cum și-a permis Dumitru Diacov să primească în partid așa prostituate care au trădat? Încă i-ați ales nacealnici. Eu pot să tac și să mă bucur, pentru că o să ajungeți exact ca noi”, a spus Voronin în plenul Parlamentului.

 

La rândul său, Dumitru Diacov a spus că Voronin mai bine tăcea. „Ceea ce avem acum e rodul muncii matale, iar acum facem ce se poate, pentru ca să existe liniște și pace. Pe mine tot mă doare de tot ce se întâmplă, dar nu-mi permit să glumesc ca matale. E ușor să vii și să spui două bancuri în Parlament și să pleci”, a subliniat democratul.

 

Amintim că ieri Voronin s-a arătat convins că cei 14 foști deputați comuniști, care au aderat recent la PD, ar fi niște oportuniști plătiți „cu bani” ca să plece de la comuniști și îi vor trăda și pe democrați.

14.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top