Fii alături de noi
Deja Îmi place!
EXCLUSIV! Un important lider local al Partidului DA părăsește formațiunea
Președintele organizației raionale Soldănești a partidului DA, Oleg Babcinețchi, părăsește formațiunea condusă de Andrei Năstase

„La moment cu ziua de azi îmi retrag candidatura de președinte a partidului DA raiounul Șoldănești din motive personale”, a informat Babcinețchi într-o declarație.

 

Reamintim că în ultimile luni Partidul DA a fost părăsit de mai mulți membri importanți, iar unul din motivele principale este că liderul formațiunii, Andrei Năstase, promovează interesele nașului său, Victor Țopa.

 

Astfel, la începutul anului 24 de lideri din raionul Orhei au anunțat că se retrag din funcția de membru al PPDA, fiind nemulțumiți de „comportamentul fățarnic” al liderilor formațiunii. Potrivit lor, Andrei Năstase și Chiril Moțpan ar fi intenționat să creeze o nouă organizație teritorială în Orhei, formată din „persoane compromise, cu antecedente penale”.

 

Totodată, în martie pe internet a apărut o convorbire intre şeful filialei din Ialoveni a Partidului DA, Aurel Pisica, şi Arina Spătaru, reprezentanta formaţiunii la Bălți din care reiese că  Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr, al oligarhului Victor Țopa a început epurările şi încearcă să scape de toţi membrii incomozi ai formaţiunii.

 

În acea convorbire audio Aurel Pisica se arăta nemulţumit de comportamentul liderului Partidului Demnitate şi Adevăr şi spunea că Andrei Năstase îşi urmăreşte doar propriile interese şi nici pe departe cele ale ţării.

sursă: politics.md
17.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top