Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Trecătorii au alertat poliţia! O tânără stătea pe o bancă nemişcată şi legată la ochi, fără nicio reacţie
Tânăra a protestat pe tăcute, nemişcată şi legată la ochi, pe o bancă din centrul oraşului Alba Iulia

Tânăra surprinsă în urmă cu câteva zile pe o bancă din Alba Iulia, nemişcată şi legată la ochi, fără nicio reacţie la întrebările trecătorilor şi poliţiei, protesta tăcută faţă de modul în care îi este soluţionată o problemă personală în justiţie.

 

Tânăra este studentă în Cluj-Napoca, are 27 de ani şi trece printr-un moment mai dificil al vieţii. Concret, aceasta a depus plângere împotriva unui profesor pe care îl acuză de discriminare şi hărţuire şi la momentul respectiv era nemulţumită de modul în care decurg cercetările la Parchet.

 

Prin urmare, aceasta a ales să protesteze în mod tăcut, legată la ochi, pe o bancă din apropierea sediului de Parchet unde a depus plângerea. Situaţia infirmă bănuiala celor care au văzut-o în realitate şi pe Facebook şi care au susţinut că era parte a jocului ”Balena Albastră”.

 

Povestea a devenit publică după ce fotografii cu tânăra pe bancă au fost postate pe internet. Poliţia a demarat verificări în legătură cu situaţia tinerei, dar nu s-a confirmat că aceasta ar fi fost implicată în jocul respectiv. Tânără a rămas, însă, în continuare, în atenţia autorităţilor.

 

Autoarea uneia dintre fotografii, Anne-Marie Chelariu, a spus că s-a apropiat de tânără şi a întrebat-o ce face. ”Stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK şi dacă e un protest. Nu mi-a răspuns nimic. Acum aştept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”, a scris Anne-Marie pe Facebook.

 

Continuarea citește aici

sursă: adevarul.ro
19.03.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top