Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Un savant din Rusia afirmă că imunitatea poate fi restabilită în 15 secunde!
Întodeauna există soluții simple pentru toate. Soluții simple există și în medicină pentru asanarea organismului. Una dintre ele este acțiunea asupra organismului cu apă rece.

Dușul de contrast, baie rece, băi cu gheață pentru picioare – toate aceste proceduri ajută puternic imunitatea.

 

Cunoscutul profesor din Moscova Serghei Bubnovski și-a împărtășit metoda inovațională pentru consolidarea sistemului imunitar.

 

El afirmă că dacă veți face băi cu gheață pentru picioare timp de 10-15 secunde, imediat ce veți reveni acasă după serviciu, veți putea întări imunitatea și să contribuiți la combaterea gripei!

 

Un alt studiu englez a arătat că dușul zilnic cu apăr rece este capabil să majoreze numărul celulelor albe de sînge, care ne ajută să combatem multe boli.

 

Cercetătorii de la o universitate din Marea Britanie au depistat că organismul încearcă să se încălzească în timpul și primirea dușului cu apă rece, schimbul de substanțe se accelerează, iar sistemul imunitar se impulsionează și astfel conduce la sporirea numărului de celule albe în sînge.

 

Iar un studiu german a arătat că uneori înotul iarna în apă rece conduce la stres oxidativ. Totuși, dacă asta va deveni o rutină, atunci aceasta va genera o reacție antioxidantă și organismul va fi capabil să lupte cu stresul oxidativ mai bine imediat ce se va obișnui cu apa rece.

 

Iată ce trebuie să faceți pentru a întări sistemul imunitar:

 

Trebuie să turnați apă rece în baie sau un vas. Apoi adăugați cîteva cuburi de gheață și țineți picioarele în apă timp de 10-15 secunde.

 

Trebuie să repetați această procedură în fiecare seară înainte de somn. Este foarte folositor în cazul imunității slăbite.

sursă: noi.md
04.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Mănâncă 30 de oua pe zi! Trupul ei s-a transformat complet
04.07.17
O femeie in varsta de 51 de ani si-a transformat complet trupul cu un obicei alimentar neobisnuit.Pamela Hunt consuma zilnic 30 de oua, iar acest obicei a ajutat-o sa isi defineasca muschii. De altfel, femeia arata de parca ar face sport de-o viata.   Ea consuma 30 de albusuri pe ...
Vrei să ai o minte ageră? Abţine-te de ...
03.07.17
Dacă îţi doreşti să ai o memorie de invidiat, abţinerea de la mâncare poate fi soluţia.Potrivit unui studiu recent, un hormon secretat de stomac şi responsabil pentru apetit poate stimula dezvoltarea de noi neuroni şi le oferă protecţie împotriva efectelor îmbătr...
Cum trebuie să bem apa de lămîie pentru a slăbi
03.07.17
Trebuie să ţineţi minte doar 4 paşi simpli! Reţetele bizare se răspîndesc foarte repede. Multe dintre ele sînt prosteşti şi chiar periculoase, dar sînt şi raţionale. Adăugarea sucului de lămîie în apă este o idee bună, dacă vreţi să slăbiţi. Studiul efec...
Atentie la grasimea de pe abdomen! Afla de ce te poti imbolnavi
03.07.17
Chiar dacă aveți o greutate normală, dar abdomenul nu este tocmai plat, atunci ar trebui să vă ridicați niște semne de întrebare.Cercetatorii de la Societatea americana de lupta impotriva cancerului din Atlanta au stabilit ca ...
Pune în fiecare noapte un pahar cu apă sub pat și vezi ce se întâmplă. Rezultatul este uimitor
02.07.17
Bolile apar din mai multe motive. Poate fi vorba despre cauze biologice, psihologice sau spirituale. În funcție de cauza apariției problemelor, este posibil ca pacienții să nu răspundă la tratament.Din fericire, există anumite metode prin care poți elimina unele aspecte care duc...
Fii alături de noi!
Top