Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Au adoptat o fetiţă. Când tatăl a văzut mama naturală, şi-a dat seama că o întâlnise deja. Era…
Când Walt avea 10 ani, a avut un vis straniu: şi-a văzut fiica, undeva în viitor... Ştia până şi ce nume avea să poarte aceasta: Chloe.

Cam tot pe atunci, Walt s-a mutat, împreună cu familia, într-un cartier nou. Acolo, s-a împrietenit cu o fetiţă cam de aceeaşi vârstă, Annie. Erau vecini şi, în scurt timp, au devenit cei mai buni prieteni.

Odată cu trecerea anilor, prietenia celor doi devenea tot mai puternică. Ulterior, s-a transformat în dragoste pură şi cei doi tineri s-au căsătorit.

Într-o bună zi, Annie i-a spus lui Walt că-şi doreşte foarte mult o familie. Îşi dorea o fetiţă şi chiar se gândise dinainte cum s-o cheme: Chloe. Când a auzit numele, Walt s-a bucurat teribil! Nu-şi mai încăpea în piele de emoţie. Era şi numele lui!

Timp de patru ani, cei doi au încercat diverse tratamente pentru fertilitate. Walt se ruga neîncetat la Dumnezeu, în timp ce Annie părea să-şi piardă orice speranţă... Într-un final, s-au împăcat cu gândul că singura soluţie era adopţia.

„A fost greu, m-am luptat cu gândul că Dumnezeu este rău, din cine ştie ce motiv... Apoi mi-a părut rău pentru gândurile mele”, spune Annie. Dorinţa de a avea copii, însă, era din ce în ce mai puternică.

Zilele au trecut cu greu, dar, când nu mai aveau nicio speranţă, a venit şi răspunsul aşteptat: agenţia care se ocupa de adopţii le-a trimis un mesaj scurt: „E fetiţă!”. O tânără însărcinată s-a hotărât ca fiica ei nenăscută să fie adoptată de cei doi. În scurt timp, însă, cei doi au început să cadă pradă gândurilor negre: dacă micuţa nu era menită să fie a lor?

Într-o zi, s-au decis să-i facă o vizită tinerei însărcinate, Alice. „Am mers la tânără acasă, am bătut la uşă. Când a deschis, mi-am dat seama că în faţa mea stătea o «variantă» mai în vârstă a fetiţei din vis. Mi-am spus: «Dumnezeule, ce se întâmplă?». În acel moment, numele Chloe mi-a revenit în gând”, a spus Walt.

„Am vorbit vreo trei ore... La un moment dat, asistenta socială care ne însoţise a întrebat dacă a găsit un nume pentru fetiţă. Nu mică ne-a fost mirarea când tânăra ne-a spus că se gândise s-o numească pe fetiţă Chloe. Când am auzit-o, am izbucnit în lacrimi... Biata Alice, credea că nu ne place numele...”, a povestit Annie.

„În acel moment, orice gând care-mi spunea să nu luăm un copil abandonat s-a spulberat... Când mama naturală i-a spus numele, mi-am spus: «Gata, sunt tată! Ea este fetiţa mea... »”, a spus Walt.

Apoi a venit şi ziua cea mare... Când a văzut fetiţa, Annie a simţit imediat că este copilui ei. „O ţineam şi mă uitam la ea şi-i tot spuneam: «Sunt mămica ta!»”, îşi aminteşte Annie.

Povestea celor doi a devenit virală pe reţelele de socializare şi a schimbat viaţa multor oameni care aveau dubii în legătură cu adopţia unor copii...

„E incredibil cum Dumnezeu a aranjat lucrurile pentru noi, în cel mai mic detaliu”, a spus Annie, bucuroasă.

17.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
Top 3 zodii care se îmbogăţesc în septembrie. BANII încep să cadă din cer, peste noapte!
Astrele se aliniaza favorabil, astfel ca pentru cateva dintre zodii se anunta schimbari pozitive in plan financiar. Vor avea parte de surprize placute, conturile lor rotunjindu-se considerabil. Unii vor…
FOTO: Rusii au sapat cea mai adanca gaura in pamant. Ce au gasit AICI ESTE FABULOS
Rusii au incercat un experiment inedit pe Peninsula Kola, administrata de Rusia. Aceasta fasie de pamant este situata in partea europeana a Rusiei, regiunea Murmansk. Peninsula este locuita de laponi,…
SCANDAL uriaş la Nestle: Gigantul elveţian este acuzat că a vândut, în ultimii 10 ani, apă de la robinet sub numele unui brand premium. Frauda este colosală
Nestle, în mijlocul unui scandal uriaş, compania fiind acuzată că a vândut, sub tutela produsului Poland Spring, apă de la robinet, în valoare de 900 de milioane de dolari pe an, în ultimii 10…
DRAMĂ în lumea filmului! A MURIT. Hollywood-ul este în stare de ŞOC
ŞOC la Hollywood! Actorul Sonny Landham, care a devenit faimos după ce a jucat alături de Arnold Schwarzenegger în "Predator", a murit la vârsta de 76 de ani, după probleme de sănătate cu inima.În…
Planta fericirii, cunoscută încă din antichitate pentru beneficiile sale
Planta, folosită din cele mai vechi timpuri ca şi antidepresiv natural, combate stările de depresie, indispoziţie şi pesimism. Datorită compuşilor săi, este şi astăzi una dintre cele mai apreciate…