Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Au adoptat o fetiţă. Când tatăl a văzut mama naturală, şi-a dat seama că o întâlnise deja. Era…
Când Walt avea 10 ani, a avut un vis straniu: şi-a văzut fiica, undeva în viitor... Ştia până şi ce nume avea să poarte aceasta: Chloe.

Cam tot pe atunci, Walt s-a mutat, împreună cu familia, într-un cartier nou. Acolo, s-a împrietenit cu o fetiţă cam de aceeaşi vârstă, Annie. Erau vecini şi, în scurt timp, au devenit cei mai buni prieteni.

Odată cu trecerea anilor, prietenia celor doi devenea tot mai puternică. Ulterior, s-a transformat în dragoste pură şi cei doi tineri s-au căsătorit.

Într-o bună zi, Annie i-a spus lui Walt că-şi doreşte foarte mult o familie. Îşi dorea o fetiţă şi chiar se gândise dinainte cum s-o cheme: Chloe. Când a auzit numele, Walt s-a bucurat teribil! Nu-şi mai încăpea în piele de emoţie. Era şi numele lui!

Timp de patru ani, cei doi au încercat diverse tratamente pentru fertilitate. Walt se ruga neîncetat la Dumnezeu, în timp ce Annie părea să-şi piardă orice speranţă... Într-un final, s-au împăcat cu gândul că singura soluţie era adopţia.

„A fost greu, m-am luptat cu gândul că Dumnezeu este rău, din cine ştie ce motiv... Apoi mi-a părut rău pentru gândurile mele”, spune Annie. Dorinţa de a avea copii, însă, era din ce în ce mai puternică.

Zilele au trecut cu greu, dar, când nu mai aveau nicio speranţă, a venit şi răspunsul aşteptat: agenţia care se ocupa de adopţii le-a trimis un mesaj scurt: „E fetiţă!”. O tânără însărcinată s-a hotărât ca fiica ei nenăscută să fie adoptată de cei doi. În scurt timp, însă, cei doi au început să cadă pradă gândurilor negre: dacă micuţa nu era menită să fie a lor?

Într-o zi, s-au decis să-i facă o vizită tinerei însărcinate, Alice. „Am mers la tânără acasă, am bătut la uşă. Când a deschis, mi-am dat seama că în faţa mea stătea o «variantă» mai în vârstă a fetiţei din vis. Mi-am spus: «Dumnezeule, ce se întâmplă?». În acel moment, numele Chloe mi-a revenit în gând”, a spus Walt.

„Am vorbit vreo trei ore... La un moment dat, asistenta socială care ne însoţise a întrebat dacă a găsit un nume pentru fetiţă. Nu mică ne-a fost mirarea când tânăra ne-a spus că se gândise s-o numească pe fetiţă Chloe. Când am auzit-o, am izbucnit în lacrimi... Biata Alice, credea că nu ne place numele...”, a povestit Annie.

„În acel moment, orice gând care-mi spunea să nu luăm un copil abandonat s-a spulberat... Când mama naturală i-a spus numele, mi-am spus: «Gata, sunt tată! Ea este fetiţa mea... »”, a spus Walt.

Apoi a venit şi ziua cea mare... Când a văzut fetiţa, Annie a simţit imediat că este copilui ei. „O ţineam şi mă uitam la ea şi-i tot spuneam: «Sunt mămica ta!»”, îşi aminteşte Annie.

Povestea celor doi a devenit virală pe reţelele de socializare şi a schimbat viaţa multor oameni care aveau dubii în legătură cu adopţia unor copii...

„E incredibil cum Dumnezeu a aranjat lucrurile pentru noi, în cel mai mic detaliu”, a spus Annie, bucuroasă.

17.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Tanara din SUA, gasita moarta in piscina unui hotel din Mexic. Fratele ei sustine ca a fost drogata
17.07.17
Abbey Connor, o tanara americanca in varsta de 20 de ani, a murit inecata in piscina unui hotel din Mexic, la scurt timp dupa ce un grup de barbati i-a oferit o bautura "misterioasa", dupa cum a povestit fratele ei, Austin.upa ce au terminat cu examenele, cei doi frati au mers sa sarbato...
O tânără din Capitală cucerește internauții cu forma sa fizică. E dansatoare și model
17.07.17
La sfârșitul lunii iunie, agenția Gramatic a elaborat un top cu 100 cei mai populari moldoveni de pe Instagram. Din acel top însă lipsea pagina Cristinei Tocarenco - o tânără din Capitală, al cărei cont se bucură acum de aprecierea a peste 11,7 mii de internauți. Aceștia sun...
Insula, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, interzisă tuturor vizitatorilor
17.07.17
Nicio vizită nu va mai fi autorizată în Okinoshima, unul dintre siturile sacre din Japonia, inclus recent pe lista patrimoniului mondial UNESCO, unde accesul era până de curând interzis doar femeilor, a anunțat sâmbătă un oficial nipon, relatează AFP.Această insulă din Marea...
O bloggeriță din Polonia despre Chișinău: „Cel mai plictisitor oraș din Europa, care, totuși, merită vizitat”
17.07.17
Kamila Napora este o tânără bloggeriță din Polonia, care călătorește singură în jurul lumii cu scopul de a descoperi noi țări și locuri, iar impresiile acesteia sunt expuse pe blogul personal. Astfel, tânăra a reușit să cunoască Moldova în timpul călătoriei sale prin...
FOTO: In Soroca traieste o fata care seamana leit cu Xenia Deli
17.07.17
Девушка, как две капли воды похожая на известную молдавскую модель Ксению Дели, живет в Сороках.У известной молдавской модели Ксении Дели, судя по всему, е...
Fii alături de noi!
Top