Fii alături de noi
Deja Îmi place!
DETALII ŞOCANTE în cazul bebeluşului de 12 zile, VÂNDUT de părinţi. Unde se află mama micuţei
Bebeluş vândut de părinţi. O femeie din Germania și doi moldoveni au fost reţinuţi în vama Leuşeni în timp ce au încercat să scoată din țară un nou-născut. Potrivit poliţiei de frontieră, în timpul verificărilor, persoanele au prezentat paşaportul copilei de doar 12 zile, dar şi procura semnată de către tatăl acesteia.

Cazul le-a părut suspect poliţiştilor de frontieră, care au interogat cele trei persoane şi au aflat că ei ar fi cumpărat copilul de la părinţi.

 

Totul s-a întâmplat la ora 18, în timp ce femeia în vârstă de 38 de ani şi doi cetăţeni moldoveni de 28 de ani fiecari, cu un bebeluş în braţe, au încercat să treacă frontiera moldo-română.

 

"Ea avea un consimţământ care era eliberat, de asemenea, de un notar din municipiul Bălţi în care era scris incorent denumirea legii după care era făcută declaraţia dată. Şi după aceea, perioada de însoţire se începea din luna martie. Astea au fost primele suspiciuni", a declarat şeful de schimb al Poliţiei de Frontieră Leuşeni, Nadejda Căzănescu. 

 

Nadejda Căzănescu mai spune că în timpul discuţiilor, doamna se încurca în declaraţii.

 

"În declaraţie trebuie să fie neapărat scopul, aici era scopul indicat pentru odihnă. Iniţial doamna ne-a spus că îl duce în scop de sănătate. Copilul s-ar fi născut cu oarecare probleme de sănătate şi o duce la tratament în Germania. Iarăşi au fost suspiciuni, că minor aşa mic şi nici un act medical", a spus Căzănescu.

 

continaure aici

sursă: publika.md
16.02.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top