Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Meteorologii ANUNȚĂ când vor conteni ninsorile! Cele mai friguroase zile sunt pe drum
Nimeni nu s-a așteptat la precipitațiile și Codul Galben de îngheț abătut asupra țării noastre, care pare să nu mai contenească. Cei mai solicitați în aceste zile sunt meteorologii, nevoiți să aducă o veste bună pentru a liniști populația, în special agricultorii.

Contactată de către Realitatea.md, sinopticiana Natalia Ungureanu, a declarat că, în prezent, întreaga țară este străbătută de un ciclon Sudic, care ne va părăsi mâine în a doua parte a zilei. 

 

Astfel, vineri, 21 aprilie, ploaia și lapovița va scădea din intensitate, însă temperaturile nu vor depăși +6 grade Celsius ziua, iar noaptea vor fi înregistrate între 0 și +1 grad Celsius.

 

"Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare meteo și anume un Cod Galben de îngheț până pe 24 aprilie curent. Vor fi înghețuri la suprafața solului. Astăzi și mâine vor cădea precipitații puternice sub formă de ploi și lapoviță, iar vântul nord-estic va prezenta intensificări de până la 22 de metri pe secundă", a menționat Natalia Ungureanu.

 

Meteorologul mai spune că în noaptea de sâmbătă va fi cel mai frig, când se vor înregistra până la -3 grade Celsius. La nord sunt prevăzute ploi și lapoviță, însă doar izolat.

 

"Cea mai rece noapte va fi pe 22 aprilie, însă ziua vor fi până la +10 grade Celsius. Duminică sunt așteptate ploi, izolat, în Centrul țării, iar la nord - lapoviță. Noaptea vor fi până la -2 grade Celsius, iar ziua temperaturile nu vor depăși +11 grade Celsius", a adăugat Natalia Ungureanu.

 

Meteorologii spun că vremea se va încălzi ușor abia luni, când se vor înregistra până la +12 grade Celsius. Tot în această zi Codul Galben de îngheț va fi anulat.

 

Primăvara își va intra în drepturi pe deplin abia joi, pe 27 aprilie, când vom avea temperaturi de până la +20 grade Celsius.

21.04.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top
Recente
Fiica protagonistului din „Tatyanin Den” e model de succes peste ocean. Cum arată la 22 de ani
Celebritatea se moșenește, iar fiica de 22 de ai a actorului rus Kirill Safonov o dovedește din plin. Tânăra și-a început o carieră de succes în modeling. Muncește peste ocean, arată de-a dreptul…
Este primul ecran care poate face asta! Samsung prezinta un display revolutionar
Noul ecran va fi prezentat in cadrul unei conferinte de profil, la Los Angeles.Compania Samsung este cunoscuta pentru productia de ecrane flexibile. Acum a trecut insa la urmatorul nivel: anunta prezentarea…
Astăzi creștinii sărbătoresc Ispasul. Ce nu ai voie să faci în această zi!
Astăzi creştinii ortodocşi vor sărbători Înălţarea Domnului sau Ispasul. Sărbătoarea semnifică ridicarea la cer a Mântuitorului şi este considerată la fel de importantă ca şi Paştele.De…
Tatăl copilului care a suferit la gradina zoologică: Directorul minte!
Денис Малофеев утверждает, что упавшую на голову годовалого малыша, который до сих пор в реанимации, ветвь с трудом…
FOTO: Un moldovean, dat in cautare internationala, extradat autoritatilor din Republica Moldova. Tanarul a fost gasit in SUA
Un moldovean, dat in cautare internationala pentru huliganism, a fost extradat autoritatilor din Republica Moldova. Tanarul a fost gasit in SUA.Potrivit Politiei, ieri, 23 mai, la ora 20:00, un moldovean…