Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Microbuz cu elevi, RĂSTURNAT pe șosea în drum spre mănăstirea Saharna
Un microbuz cu 18 copii la bord s-a răsturnat pe traseul R-13. Elevii s-au pornit într-o excursie și urmau să ajungă la mănăstirea Saharna, raionul Rezina. Potrivit ofițerului de poliție al IGP, Mariana Bețivu, din fericire niciun elev nu a avut de suferit.

Potrivit oamenilor legii, astăzi, la ora 09:25, angajații IP Șoldănești, în timpul monitorizării situației din teritoriul, au depistat, pe traseul R-13, în apropierea localității Olișcani, un microbuzul de model „Mercedes”, care a derapat de pe traseu și ieșind pe acostament s-a inversat.

 

 

În automobil se aflau 18 copii, cu vârstele cuprinse între 14 și 16 ani, însoțiți de doi învățători. În urma accidentului nimeni nu au avut de suferit, transportul fiind parțial deteriorat ( geamul din față și lateral dreapta). Microbuzul se deplasa din Edineț spre mănăstirea Saharna, raionul Rezina.

 

Imediat polițiștii au intervenit, astfel, toți cei aflați în Mercedes au fost conduși la IP Șoldănești, unde le-au fost acordat ajutor. Pentru a evita situațiile de risc, înzăpezire, blocare, îngheț, Poliția recomandă tuturor cetățenilor să nu pornească la drum.

 

În aceste condiții, fiind declarată stare de urgență, Poliția îndeamnă cetățenii să-și mențină calmul, să nu părăsească domiciliul decât în situații de strictă necesitate și să fie atenți la traversarea drumului din cauza căderilor de copaci și firelor de înaltă tensiune.

 

Oamenii legii mai recomandă părinților și persoanelor care au în custodie copii, în mod obligatoriu să sporească vigilența și să nu îi lase nesupravegheați, inclusiv să nu le permită deplasarea în afara domiciliului. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10 accidente rutiere cu 11 persoane traumate, 129 accidente cu pagube materiale, 164 de mașini deteriorate și 7 persoane traumatizate.

 

Nu ezitați să apelați la Serviciile de urgență 901 și 902 în caz de situații de criză.

21.04.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top