Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Misterul din spatele fostei soţii a lui Vladimir Putin. Cine este femeia care avea în braţe un imperiu, dar îşi ura poziţia
Lyudmila Ocheretnaya a fost căsătorită cu Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici şi mai temuţi politicieni, timp de 30 de ani. Aceasta ar fi căsătorită cu un bărbat care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

În presă există foarte puţine detalii despre viaţa personală a lui Vladimir Putin şi a familiei lui. Majoritatea jurnaliştilor ruşi care au încercat să publice articole despre viaţa privată a liderului politic au sfârşit prin a demisiona.

 

Divorţul dintre Lyudmila Ocheretnaya şi Vladimir Putin a fost anunţat în iunie 2013 după o căsnicie de aproape 30 de ani.

 

În 2016 s-a scris în presă că fosta nevastă a lui Putin s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, după care şi-a schimbat şi numele. Ocheretny este directorul unei organizaţii non-profit, Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale, şi este cu 20 de ani mai tânăr decât Lyudmila.

 

Înainte de a se căsători cu Putin în 1983, Ocheretnaya a fost însoţitoare de zbor pentru compania rusească Aeroflot. Vorbeşte fluent franceză, germană şi spaniolă.

 

Cei doi s-au cunoscut în Leningrad, actualul Sankt Petersburg, la începutul anilor 1980, printr-un prieten comun.

 

Ocheretnaya şi Putin au două fiice, Maria şi Katerina, născute în 1984, respectiv 1985. Foarte puţine detalii sunt făcute publice despre cele două fete, încât părinţii au încercat să le ţină departe de sfera publică. Chiar şi adulte fiind, cele două au dat admitere la facultate sub nume false pentru a-şi proteja identitatea.

 

După ce au lucrat amandoi ca şi ofiţeri KGB în anii 80, Putin şi Ocheretnaya s-au întors în St. Petersburg unde el a început să lucreze pentru guvern. Reuters relata că deşi Lyudmila avea propria ei ambiţie pentru a lucra, Putin a ales să o menţină în afara luminii reflectoarelor.

 

„El s-a gândit că o soţie trebuie să fie modestă şi să nu iasă în faţă”, a declarat o sursă anonimă pentru Reuters.

 

Slava Zaitsev, un designer rus care se ocupa de garderoba Primei Doamne pentru anumite ocazii a declarat în 2013 pentru Reuters: „ Obişnuia să imi spună că nu îi place prea mult să călătorească sau să apară în public. Spunea că nu este pregătită pentru asta şi că nu se aştepta la rolul de soţie a preşedintelui.”

 

În 2013, în timpul unei pauze din cadrul spectacolului de balet „La Esmeralda”, cuplul şi-a anunţat divorţul în mod public.

 

„Căsnicia noastră se încheie din cauza faptului că nu mai avem timp să ne vedem. Vladimir Vladimirovich este complet cufundat în muncă. Copiii noştri au crescut, iar mie chiar nu imi place să mă afişez în sfera publică”, a spus Ocheretnaya.

 

Ocheretnaya şi-a respectat cuvântul şi a stat în afara reflectoarelor. În presa din Rusia au circulat zvonuri că aceasta s-a alăturat unei mânăstiri.

 

În 2016 a devenit public faptul că aceasta s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, directorul organizaţiei non-profit numită , Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale.

 

Conform presei din Rusia, cuplul a cumpărat un domeniu în sud-vestul Franţei în valoare de 7.46 milioane de dolari. Această achiziţie ridică întrebări referitoare la averea lui Vldimir Putin, pe care un consultant al unui fost guvern a estimat-o ca fiind aproximativ 70 de miliarde de dolari.

17.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Cum să dormi puţin, dar să te trezeşti odihnit: tehnicile folosite de Nikola Tesla, Leonardo da Vinci şi Salvador Dali
17.07.17
Lipsa somnului devine o adevărată problemă mai ales în timpul verii, când temperaturile îngreunează şi mai mult odihna. Din fericire, nu durata somnului este importantă, ci tehnica folosită.Odihna are un rol vital atunci când vorbim despre sănătatea organismului şi fun...
Surpriza uriasa pentru un negustor de vechituri! Ce-a gasit in pivnita casei unui fost angajat NASA
17.07.17
Un vanzator de vechituri, chemat sa curete o pivnita, a avut parte de surpriza vietii sale.Un barbat care vinde vechituri a fost chemat de rudele unui fost inginer NASA din Pittsburgh ca sa curete pivnita casei. Barbatului i s-a spus ca poate sa ia lucrurile ramase acolo.   Surpri...
Noul model de bikini „Bamba” face furori printre fashionistele de pe Instagram! Aprinde ușor imaginația privitorilor
17.07.17
Brandul australian Bamba a lansat pentru vara lui 2017 un model de bikini care aprinde ușor imaginația privitorilor.”Vino Top” este o variantă de bikini foarte decupat în fața, în formă de V, care pune în evidență formele voluptoase ale reprezentantel...
Au adoptat o fetiţă. Când tatăl a văzut mama naturală, şi-a dat seama că o întâlnise deja. Era…
17.07.17
Când Walt avea 10 ani, a avut un vis straniu: şi-a văzut fiica, undeva în viitor... Ştia până şi ce nume avea să poarte aceasta: Chloe.Cam tot pe atunci, Walt s-a mutat, împreună cu familia, într-un cartier nou. Acolo, s-a împrietenit cu o fetiţă cam de acee...
Tanara din SUA, gasita moarta in piscina unui hotel din Mexic. Fratele ei sustine ca a fost drogata
17.07.17
Abbey Connor, o tanara americanca in varsta de 20 de ani, a murit inecata in piscina unui hotel din Mexic, la scurt timp dupa ce un grup de barbati i-a oferit o bautura "misterioasa", dupa cum a povestit fratele ei, Austin.upa ce au terminat cu examenele, cei doi frati au mers sa sarbato...
Fii alături de noi!
Top