Fii alături de noi
Deja Îmi place!
O tânără din Capitală cucerește internauții cu forma sa fizică. E dansatoare și model
La sfârșitul lunii iunie, agenția Gramatic a elaborat un top cu 100 cei mai populari moldoveni de pe Instagram. Din acel top însă lipsea pagina Cristinei Tocarenco - o tânără din Capitală, al cărei cont se bucură acum de aprecierea a peste 11,7 mii de internauți.

Aceștia sunt vrăjiți de forma fizică a Cristinei, de profesionalismul și felul în care EA își trăiește viața.

 

 

Cristina Tocarenco are 24 de ani, însă face gimnastică de la 4 ani, iar dans – de la 13. Anume sportul și dansul i-au educat un comportament care se oglindește astăzi și în forma fizică a tinerei.

 

Arată de-a dreptul uimitor, iar „de vină” se face vocația pe care și-a ales-o. Cântărește 52 de kilograme, la o înălțime de 175 de cm. Demnă de podiumuri, nu-i așa?

 

 

La Chișinău, Cristina este cunoscută grație activităților pe care le are la Premium Events, Dance Studio Space și Clubul Drive. Da, este animatoare în acest club, însă felul în care își îndeplinește meseria aici vine să spargă stereotipurile existente în societate, cu privire la integritatea animatoarelor.

 

 

„Niciodată nu am băut, niciodată nu am fumat. Dansul este artă indiferent de scena pe care te afli. Noi ne iubim publicul, oferim energie și emoție. Muncim cu dedicație și seriozitate” – a declarat tânăra, într-un interviu oferit în 2016, pentru Moldnova.

 

 

Pe pagina sa de Instagram, Cristina Tocarenco subliniază importanța muncii asupra propriului corp. Tânăra publică fotografii în care este surprinsă în călătorii, la serviciu, în sala de sport sau în timpul său liber.

 

Cristina este sigură că „cele mai minunate momente din viață nu se văd; ele se simt cu inima”. Admirați-o:

sursă: ea.md
17.07.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Altele
Insula, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, interzisă tuturor vizitatorilor
17.07.17
Nicio vizită nu va mai fi autorizată în Okinoshima, unul dintre siturile sacre din Japonia, inclus recent pe lista patrimoniului mondial UNESCO, unde accesul era până de curând interzis doar femeilor, a anunțat sâmbătă un oficial nipon, relatează AFP.Această insulă din Marea...
O bloggeriță din Polonia despre Chișinău: „Cel mai plictisitor oraș din Europa, care, totuși, merită vizitat”
17.07.17
Kamila Napora este o tânără bloggeriță din Polonia, care călătorește singură în jurul lumii cu scopul de a descoperi noi țări și locuri, iar impresiile acesteia sunt expuse pe blogul personal. Astfel, tânăra a reușit să cunoască Moldova în timpul călătoriei sale prin...
FOTO: In Soroca traieste o fata care seamana leit cu Xenia Deli
17.07.17
Девушка, как две капли воды похожая на известную молдавскую модель Ксению Дели, живет в Сороках.У известной молдавской модели Ксении Дели, судя по всему, е...
VIDEO: Gest ruşinos! Femeie surprinsă de o cameră de supraveghere cum rupe florile de lângă o casă din Capitală 
17.07.17
O femeie a fost surprinsă de o cameră de supraveghere cum rupe florile de lângă o casă din Capitală.În imagini se vede cum aceasta s-a asigurat că nu o vede nimeni și a smuls plantele cu tot cu rădăcină, după care a plecat.   Înregistrarea a fost postată p...
Fii alături de noi!
Top